Ντυμένη ολόγυμνη η Ριάνα

13:44 4/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΝτυμένη ολόγυμνη η ΡιάναΤετάρτη, Ιούνιος 4, 2014 - 13:38

Γνωρίζει καλά πώς να βρίσκεται κάθε φορά στο επίκεντρο των φλας και των συζητήσεων με το ντύσιμό της. Δεδομένου ότι αυτή τη φορά θα βραβευόταν και ως Fashion Icon της χρονιάς στα ετήσια βραβεία του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, η Ριάνα ήθελε να εξασφαλίσει πως όλα τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα πάνω της στη διάρκεια της βραδιάς, γι' αυτό εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ντυμένη... πιο γυμνά από ποτέ.

Η 26χρονη σταρ από τα Μπαρμπέιντος επέλεξε μια διάφανη custom made τουαλέτα, αποτελούμενη μονάχα από 216.000 κρυστάλλα Swarovski, διά χειρός Ανταμ Σέλμαν, που δεν άφηνε απολύτως τίποτα στη φαντασία του κοινού. Ξεπερνώντας τον εαυτό της, εμφανίστηκε πρακτικά γυμνή στο κόκκινο χαλί και μετέπειτα στη σκηνή, επιλέγοντας να μη φορέσει ούτε σουτιέν κάτω από το φόρεμα. Με το στήθος της σε κοινή θέα και φορώντας μονάχα ένα nude string, για να τηρήσει -έστω- τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας, ολοκλήρωσε το look της με ένα εξίσου εντυπωσιακό μαντίλι από Swarovski στα μαλλιά και με ροζ γούνινη εσάρπα.

Δείχνοντας να απολαμβάνει στο μέγιστο την αμηχανία των γύρω της αλλά και τον βομβαρδισμό των φλας, πόζαρε με άνεση στο κόκκινο χαλί φροντίζοντας να γυρίσει και πλάτη, ώστε να βγάλουν οι φωτογράφοι τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και των πολυδιαφημισμένων οπισθίων της.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του Fashion Icon για το 2014 από τα χέρια της Αν Γουίντουρ, η Ριάνα μίλησε για την αγάπη που έτρεφε από μικρή στη μόδα. «Μεγάλωσα σε ένα πολύ μικρό νησί και δεν είχα πρόσβαση στη μόδα, όμως από όσο μπορώ να θυμηθώ, η μόδα ήταν πάντα ένας μηχανισμός άμυνας για μένα. Με θυμάμαι να σκέφτομαι: "Αυτή μπορεί είναι καλύτερη από μένα, όχι όμως και από το ντύσιμό μου"» είπε στο κοινό, αποσπώντας το θερμό του χειροκρότημα. Με το ίδιο βραβείο είχαν τιμηθεί κατά το παρελθόν η Lady Gaga, η Κέιτ Μος, η Νικόλ Κίντμαν και ο Τζόνι Ντεπ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα βραβεία της βραδιάς, οι αδερφές Oλσεν ξεχώρισαν στην κατηγορία σχεδίασης αξεσουάρ για τον οίκο μόδας τους The Row, ενώ το International Award απονεμήθηκε στον Ραφ Σάιμονς, επικεφαλής της γυναικείας κολεξιόν του οίκου Dior. Ο σχεδιαστής Τομ Φορντ τιμήθηκε για την προσφορά του στη μόδα με το Geoffrey Beene Lifetime Award, τη στιγμή που τα υπόλοιπα βραβεία απονεμήθηκαν σε εγχώριους σχεδιαστές.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα