Νέο look η «Ντάλια»

SHOWBIZΝέο look η «Ντάλια»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 25, 2014 - 12:52

Από εκρηκτική ξανθιά, γοητευτική καστανή! Η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε να κάνει ριζική αλλαγή στα μαλλιά της, αφού από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος», ο οποίος απαιτεί να γίνει μια... άλλη.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την όμορφη ηθοποιό σε βόλτα της στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, παρέα με τον σκύλο της, τον Γιάννη. Αν και η κατάξανθη Ντάλια του «Παρά πέντε»

φορούσε καπελάκι του τένις, ήταν ντυμένη casual και είχε τα καστανά -πλέον- μαλλιά της πιασμένα, έγινε αμέσως αντιληπτή. Παρότι ακόμη δεν έχει κάνει επίσημη εμφάνιση με το νέο χρώμα, όσοι την έχουν δει από κοντά λένε ότι ακόμη και αυτή η απόχρωση της πηγαίνει, καθώς ταιριάζει απόλυτα με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της.

Υπεύθυνος για το νέο look της Σμαράγδας είναι ο Νικόλας Βιλλιώτης, ο οποίος φημίζεται για την εξαιρετική δουλειά του. Γι' αυτό άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχει γίνει ο colorist των περισσότερων stars της εγχώριας showbiz.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Εθνική Ελλάδος» του «κολλητού» της, η Σμαράγδα θα γίνει και πάλι φέτος Ρωξάνη στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, στην παράσταση «Συρανό Ντε Μπερζεράκ», στο Pantheon. Στην περίπτωση που ο σκηνοθέτης του έργου Γιάννης Κακλέας θελήσει να κρατήσει την πρωταγωνίστρια του ξανθιά, προφανώς θα καταφύγει στη λύση της περούκας...

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα