Νέο επεισόδιο στην κόντρα Καινούργιου - Γραμμέλη!

TV GOSSIPΝέο επεισόδιο στην κόντρα Καινούργιου - Γραμμέλη!Πέμπτη, Νοέμβριος 2, 2017 - 16:53

❱❱ Η αμοιβαία αντιπάθεια της Κατερίνας Καινούργιου και της Αφροδίτης Γραμμέλη, που μετρά χρόνια, παραλίγο να προκαλέσει... διπλωματικό επεισόδιο στα παρασκήνια του «Late Night» του ΑΝΤ1.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια χθες το πρωί στην εκπομπή της... Σχολιάζοντας πώς πέρασε ως καλεσμένη στο talk show του Γιώργου Λιάγκα, είπε ότι της άρεσε όλη η ομάδα και πέρασε πολύ καλά, αλλά όταν οι συνεργάτες της τη ρώτησαν για την τηλεκριτικό,

τότε... ξεσπάθωσε! «Για την Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα! Ούτε καν! Ούτε “γεια” δεν μου είπε, έκανε ότι δεν με βλέπει... Το απίστευτο ήταν ότι ενώ ετοιμαζόμουν, μου είπαν συνεργάτες μου -που βρίσκονταν εκεί- ότι με σχολίαζε αρνητικά. Επίσης, κάποια στιγμή τής ζήτησε η αρχισυνταξία να μπει στην κουβέντα με τα παιδιά τα υπόλοιπα και εκείνη άρχισε να παίρνει τηλέφωνα, να φωνάζει, να ωρύεται για να μην κάτσει δίπλα μου...» είπε χαρακτηριστικά και άφησε το καλύτερο για το τέλος: «Ενιωθα ότι είχα λέπρα»!

Να θυμίσουμε ότι η κόντρα των δύο γυναικών έχει παρελθόν! Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από τη στήλη της σε εφημερίδα, αλλά και ως καλεσμένη εκπομπών, έχει πολλάκις καταφερθεί εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ και η παρουσιάστρια δεν κρύβει τα συναισθήματά της για την τηλεκριτικό. «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει βγάλει μεγαλύτερη κακία για μένα σε έντυπο από την Αφροδίτη Γραμμέλη! Είναι ό,τι χειρότερο έχω διαβάσει!» δήλωσε πρόσφατα η παρουσιάστρια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα