Νεκρός ληστής σε συμπλοκή

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝεκρός ληστής σε συμπλοκήΠαρασκευή, Αύγουστος 29, 2014 - 15:13

Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. με ένοπλους ληστές σημειώθηκε χθες το βράδυ στην οδό Αγίου Παύλου στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα ένας από τους κακοποιούς να πέσει νεκρός, ενώ έπειτα από ολιγόλεπτη καταδίωξη ο συνεργός του συνελήφθη από τους άντρες του νόμου!

Λίγη ώρα νωρίτερα οι δύο οπλοφόροι είχαν εισβάλει σε υπεραγορά κρεάτων, που

βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίου Παύλου και Κηφισού. Οι δύο ληστές, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από το ταμείο και βγήκαν από το κατάστημα. Ομως οι αστυνομικοί που τους είχαν ήδη αντιληφθεί και είχαν πάρει θέση κάλυψης, τους ζήτησαν να παραδοθούν φωνάζοντας «Αστυνομία, ακίνητοι»!

Ο ένας από τους δράστες στράφηκε αμέσως προς τους μοτοσικλετιστές της ΔΙ.ΑΣ. με προτεταμένο το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Τότε ο διοικητής της συγκεκριμένης ομάδας της ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε εναντίον του ληστή, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα, καθώς επειδή η περιοχή είναι πολυσύχναστη, μια συμπλοκή με συνεχή ανταλλαγή πυροβολισμών θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα, ακόμα και αθώα θύματα!

Μετά τους πυροβολισμούς ο δεύτερος κακοποιός προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν. Οι μοτοσικλετιστές της ΔΙ.ΑΣ. δεν βρέθηκαν τυχαία στη συγκεκριμένη περιοχή την επίμαχη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών η υπεραγορά κρεάτων είχε δεχτεί δύο φορές «επίσκεψη» ληστών, με αποτέλεσμα να ενταθούν οι περιπολίες της Αμεσης Δρόσης στην περιοχή.

Ετσι λοιπόν, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε κοντινό σημείο είδαν τους ληστές να μπαίνουν στην κρεαταγορά και αμέσως πήραν αθόρυβα θέση για τη σύλληψή τους. Τόσο ο νεκρός ληστής όσο και ο συνεργός του είναι Ελληνες και σεσημασμένοι κακοποιοί, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Το όπλο που είχε πάνω του ο κακοποιός εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλες ληστείες.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα