Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz! Η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου ήρθαν σε ρήξη

Μια νέα κόντρα φαίνεται ότι ξεκίνησε στην ελληνική showbiz! Η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου ήρθαν σε ρήξη ύστερα από ένα σχόλιο της δεύτερης στο Instagram.

Η Κατερίνα επέλεξε να προχωρήσει σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στην οποία τραγουδά ένα αγαπημένο κομμάτι της Μπιγιονσέ καθισμένη στο πιάνο και φορώντας την κορδέλα της από τα καλλιστεία, όπου είχε συμμετάσχει στα 18 της χρόνια. «Pretty hurts… You can’t fix what you can’t see… It’s your soul that needs a surgery» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, προσθέτοντας πως «το 2005 στέφτηκα Miss Ελλάς… Δέχτηκα 18 χρόνων πολλή κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα… Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής! #takeCare #bestrong».

Σε αυτήν την ανάρτησή της, ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να κάνει ένα μάλλον ειρωνικό σχόλιο, γράφοντας: «Ok, μας έπεισες». Η Κατερίνα Στικούδη δεν άφησε το σχόλιο να… πέσει κάτω και επανήλθε με απάντηση μέσα από ένα νέο της story, όπου δημοσίευσε όσα έγραψε η Ελευθερία Ελευθερίου και σχολίασε: «Τι φάση δηλαδή;» Η Ελευθερία Ελευθερίου απασχολεί ξανά τα media μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια έδωσε τέλος στη σχέση της. Να σημειωθεί ότι στα γενέθλιά της και σε πάρτι που έκανε στο σπίτι της με φίλους απουσίαζε ο Δημήτρης Ταταράκης, ο οποίος αναρτούσε Instastories στα οποία βλέπαμε ότι βρισκόταν σε άλλο σπίτι με δικούς του φίλους. Τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 24 Απριλίου, στο Instagram Live Interview του Fthis, όπου το ζευγάρι περιέγραψε χιουμοριστικά πώς περνάει στην καραντίνα.

View this post on Instagram

Pretty Hurts….You can’t fix what you can’t see …. It’s your SOUL that needs a surgery … #favouriteSong #beyonce #prettyhurts @beyonce #loveU #respect @lynne_world #lynneworld #Greece Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κι ολας μέρα … Αυτό που εκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής …. ! #takeCare #bestrong

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on Jul 20, 2020 at 10:59am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα