Μοντέλο για σπίτι!

ΚΟΣΜΟΣΜοντέλο για σπίτι!Κυριακή, Μάρτιος 23, 2014 - 11:45

Πέντε χρόνια πριν όλοι μιλούσαν για τις «χαριτωμένες φακίδες» της Εριν Χέθερτον - και φυσικά τις τέλειες αναλογίες της. Είχε μόλις φορέσει τα φτερά των αγγέλων της Victoria's Secret, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο που από τη μία την έκανε από τα πιο ακριβοπληρωμένα ανερχόμενα κορίτσια του μόντελινγκ και από την άλλη τής εξασφάλιζε λαμπρή καριέρα. Σήμερα, η 25χρονη Εριν έχει δει πλέον το όνομά της στη 15η θέση της λίστας με τα πιο σέξι μοντέλα, έχει εγκαταλείψει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχει δουλέψει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο.


Μεγαλωμένη στο Ιλινόις με τις αυστηρές αρχές του ιουδαϊσμού, αντιμετώπισε σκωπτικά (και η ίδια και οι γονείς της) τον σκάουτερ που την ανακάλυψε σε διακοπές της στο Σάουθ Μπιτς του Μαϊάμι.


Η «πολιορκία» ωστόσο ήταν τόσο στενή που τελικά και οι γονείς της ενέδωσαν και η ίδια μπήκε σε τροχιά ονείρων με πασαρέλες και ταξίδια μόδας. Κάπως έτσι, σε χρόνο ρεκόρ, έκλεισε στα 17 της χρόνια το πρώτο της συμβόλαιο με πρακτορείο, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της Νταϊάν φον Φίστενμπεργκ, της διάσημης σχεδιάστριας που είναι γνωστή για την αυστηρότητα στην επιλογή των μοντέλων της. Η επίδειξη αυτή της άνοιξε τις πόρτες και από τότε μπαινοβγαίνει, όποτε η ίδια θέλει, στους μεγαλύτερους οίκους μόδας, από Chanel, Michael Kors και Prada έως Marc Jacobs, Christian Lacroix, Valentino (και όχι μόνο), για να παρελάσει στα catwalks ή να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής τους καμπάνιας.


Με άπειρα εξώφυλλα στο πορτφόλιό της και μια στρατιά θαυμαστών, η Εριν προσέλκυε πάντα τα φλας της επικαιρότητας, η δημοτικότητά της ωστόσο κορυφώθηκε όταν το 2012 εμφανίστηκε στο πλευρό του Λεονάρντο ντι Κάπριο. Οι δυο τους έκαναν ποδηλατάδα και ρομαντικές βόλτες αδιαφορώντας για τους παπαράτσι που τους κυνηγούσαν και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι για 10 μήνες, ώσπου ο δεσμός τους τελείωσε ξαφνικά και άδοξα. Οι κουτσομπόλες του διεθνούς star system επιμένουν ακόμα ότι ο χωρισμός επήλθε γιατί η Εριν ήθελε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, κάτι που εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά.


Tην ίδια εποχή, πάντως, το σούπερ μόντελ ξεκίνησε καριέρα και ως ηθοποιός, κάνοντας αρχικά την εμφάνισή της σε τηλεοπτική σειρά και περνώντας γρήγορα στη μεγάλη οθόνη, με έναν μικρό ρόλο στο σίκουελ του Ανταμ Σάντλερ «Grown Ups 2». Πριν από μερικές εβδομάδες -κι ενώ η ίδια βρίσκεται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι προκειμένου να ανταποκριθεί στα δεκάδες συμβόλαια που έχει υπογράψει- φωτογραφίες της από τις σύντομες διακοπές της στην Αυστραλία, με την Εριν εντελώς αμακιγιάριστη και πρόχειρα ντυμένη, έκαναν τον γύρο του κόσμου αποδεικνύοντας ότι το 25χρονο μοντέλο δεν έχει ανάγκη ούτε από φτιασίδια ούτε από ακριβά φορέματα για να δείξει υπέροχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα