«Μετάλλαξη» στην αφίσα

SHOWBIZ«Μετάλλαξη» στην αφίσαΠαρασκευή, Νοέμβριος 20, 2015 - 12:05

Ο Γιάννης Πάριος ξέχασε να... γεράσει, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου «μεταλλάχτηκε». Οι δύο καλλιτέχνες είναι αγνώριστοι στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για την προώθηση των live εμφανίσεών τους (μαζί και με τους Stavento) σε νυχτερινό μαγαζί, στο Γκάζι. Στην περίπτωση του «τροβαδούρου του έρωτα», όπως αποκαλούν συχνά τον Πάριο, έχει χρησιμοποιηθεί σίγουρα παλιά φωτογραφία του. Ο καλλιτέχνης φαίνεται πολύ πιο αδύνατος, έχει περισσότερα μαλλιά και λιγότερες ρυτίδες.

Οσο

για τη Μελίνα Ασλανίδου; Στη δική της περίπτωση μάλλον κάτι περίεργο συνέβη με το photoshop. Διαφορετικά δεν εξηγείται τούτη η... μετάλλαξη! Ο μόνος αναγνωρίσιμος στην αφίσα του κέντρου είναι ο Μιχάλης Κουϊνέλης του συγκροτήματος Stavento, ο οποίος είδε τις καλλιτεχνικές... μετοχές του να ανεβαίνουν μετά τη συμμετοχή του στο σόου ταλέντων «The Voice».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει φέτος στη νυχτερινή Αθήνα έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια απουσίας. Σε αυτό το διάστημα ο καλλιτέχνης από την Πάρο έκανε μόνο κάποιες επιλεκτικές συναυλίες σε χώρους που δεν είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε, όπως το Μέγαρο Μουσικής. Η πρεμιέρα των τριών καλλιτεχνών έχει προγραμματιστεί στις 28 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα