«Μεταλλάδες» ποζάρουν με... ψιψίνες

ΚΟΣΜΟΣ«Μεταλλάδες» ποζάρουν με... ψιψίνεςΤετάρτη, Απρίλιος 16, 2014 - 11:45


Επειδή είσαι μέλος συγκροτήματος με την ονομασία «Skeletonwitch» δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αγκαλιάσεις τρυφερά το γατάκι σου. Αυτό ακριβώς ήθελε να επισημάνει η φωτογράφος Αλεξάντρα Κρόκετ μέσα από το νέο φωτογραφικό της λεύκωμα με τίτλο «Metal Cats», το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από επτακόσιες φωτογραφίες μουσικών της heavy metal μαζί με

την αγαπημένη τους γάτα.


«Οταν αποφάσισα να το κάνω έστειλα μήνυμα στους περίπου τριάντα χεβιμεταλλάδες φίλους μου, γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν γάτα. Τους είπα ότι είχα αυτή τη χαζή, παράξενη ιδέα και τους ζήτησα τη γνώμη τους» λέει η φωτογράφος από το Οκλαντ, προσθέτοντας ότι όλοι τους δέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό να συμμετάσχουν.


Το project διήρκεσε περίπου τέσσερα χρόνια, στη διάρκεια των οποίων η Κρόκετ ταξίδεψε σε πολλές περιοχές, φωτογραφίζοντας και μουσικούς και φαν του συγκεκριμένου είδους μουσικής, το οποίο εκφράζει και την ίδια.


«Παρακολουθώ τη metal σκηνή από τα 14 μου, επομένως όλο αυτό το διάστημα κάνω παρέα με ανθρώπους της» λέει, επισημαίνοντας ότι είχε παρατηρήσει εδώ και χρόνια πως οι άντρες που έλκονται από την dark μουσική έλκονται και από χαριτωμένες γάτες.


«Είναι πραγματικά αστείο, καθώς τους δίνουν ονόματα όπως Πριγκίπισσα ή Αφρατούλα και ήθελα να το καταγράψω αυτό» προσθέτει σε συνέντευξή της στο «New York Magazine».


Η ίδια δεν θεωρεί ότι είναι τυχαία η επιλογή κατοικιδίου από τους συγκεκριμένους ανθρώπους.


«Νομίζω ότι όταν βρίσκεσαι σε ένα είδος μουσικής που εκφράζει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου, χρειάζεται να έχεις κάποιο είδος ισορροπίας. Σε πρακτικό επίπεδο, οι περισσότεροι εξ αυτών είναι μουσικοί. Κάνουν συχνά περιοδείες και εργάζονται πολύ, επομένως νομίζω ότι έχουν ανάγκη από ένα κατοικίδιο που δεν απαιτεί πολλή φροντίδα» εξηγεί, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι δεν έχει δική της γάτα, αλλά η συγκάτοικός της έχει δύο, τις οποίες υπεραγαπά σαν να ήταν δικές της.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα