Με γλειφιτζούρι ο «μπέμπης» Γεωργιάδης

19:14 6/2/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜε γλειφιτζούρι ο «μπέμπης» Γεωργιάδης Παρασκευή, Φεβρουάριος 6, 2015 - 19:10

Τον έχουμε δει να κάνει το κοτοπουλάκι με την ανάλογη -κίτρινη- στολή του, το φασολάκι που χορεύει και περιγράφει τα οφέλη της κατανάλωσης λαχανικών, αλλά και τον Αραβα κροίσο, ο οποίος τρώει απολαυστικό hot dog στο κρεβάτι με τη... χανούμισσα Πέπη Τσεσμελή.

Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης για τις ανάγκες του νέου video clip του... τρομερού ντουέτου ντύθηκε μπέμπης και απολαμβάνει το γλειφιτζούρι του, φορώντας σατέν φόρμα και σκουφάκι με δαντέλες. Ο αδερφός του βουλευτή της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη έχει δείξει εδώ και αρκετό καιρό τις μουσικοχορευτικές ικανότητές του, γι' αυτό και σε αυτό το βίντεο, παρέα πάντα με τη συνεργάτιδά του Πέπη, τραγουδάει για το «αγόρι που είναι γλυκό σαν γλειφιτζούρι», γλείφοντας παράλληλα τα γλυκίσματα που κρατάει. Πότε μόνος του, πότε μαζί με τη sexy τηλεπερσόνα και μαγείρισσα, επιδίδεται με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε χορευτικές φιγούρες, αφού το κομμάτι είναι χιπ χοπ.

Το γύρισμα έγινε σε πάρκο στο κέντρο της Αθήνας και διήρκεσε δύο ώρες. Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες και αμέσως έκανε θραύση, όπως και τα προηγούμενα άλλωστε, τα οποία έκαναν για χάρη της ιστοσελίδας www.bestopsito.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάζουν ήδη το επόμενο... χτύπημά τους που θα αφορά πάλι τη μαγειρική, ωστόσο το πότε θα κάνουν τα γυρίσματα παραμένει άγνωστο, αφού θα πρέπει να βρεθεί κοινός ελεύθερος χρόνος τόσο για το πρωταγωνιστικό δίδυμο όσο και για τους συνεργάτες-τεχνικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα