Με εγκεφαλικό ο Χρ. Βαλαβανίδης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜε εγκεφαλικό ο Χρ. ΒαλαβανίδηςΣάββατο, Μάρτιος 28, 2015 - 16:10

Περιπέτεια υγείας για τον Χρήστο Βαλαβανίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός υπέστη προχθές το βράδυ εγκεφαλικό στο καμαρίνι του στο θέατρο Ηβη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ηταν λίγο μετά τις 19.00, όταν ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης παράστασης «TOC TOC» αισθάνθηκε έντονη δυσφορία. Αμέσως οι συνάδελφοί του κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε αρχικά στο Ιπποκράτειο

και στη συνέχεια στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν απαραίτητο, ενώ ακολούθησαν οι απαραίτητες εξετάσεις. Από το πλευρό του αγαπημένου καλλιτέχνη δεν έχουν λείψει στιγμή η σύζυγός του Ασπασία Κράλλη (μαζί δημιούργησαν το 1996 το Από Μηχανής Θέατρο) και η κόρη του, καθώς και οι φίλοι και συνεργάτες του.

Την προηγούμενη Πέμπτη πάντως ο ηθοποιός -έχει πάρει και το βραβείο Α' Αντρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης για την ταινία «Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα»- ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε τόσο για τον ήρωα που υποδύεται στην παράσταση όσο και για τις τηλεοπτικές του στιγμές. Αλλωστε το ευρύ κοινό τον αγάπησε μέσα από το σίριαλ του Mega «Οι αυθαίρετοι», στο οποίο ενσάρκωνε τον Κάπελα, τον ταβερνιάρη αντίζηλο του Δημήτρη Πουλικάκου.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι παραστάσεις ακυρώνονται για τις επόμενες μέρες. Από τη Δευτέρα ενδέχεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του Χρήστου Βαλαβανίδη από κάποιον άλλον ηθοποιό, μέχρι εκείνος να αναρρώσει και να μπορέσει να επιστρέψει στα θεατρικά του καθήκοντα.

Το «TOC TOC», σύμφωνα με το πρόγραμμα, δεν θα κατέβαζε αυλαία την Κυριακή των Βαΐων, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα θέατρα, αλλά θα συνέχιζε και μετά το Πάσχα, ενώ υπήρξε κάποια στιγμή και η σκέψη της περιοδείας, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο.

Να προσθέσουμε ότι το έργο του Laurent Baffie αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το αθηναϊκό κοινό, γι' αυτό ανέβηκε για δεύτερη σεζόν, ενώ το περασμένο καλοκαίρι παρουσιάστηκε στο Acro.

Keywords
Τυχαία Θέματα