Μαρτυρικός θάνατος από ασιτία για πέντε σκυλιά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜαρτυρικός θάνατος από ασιτία για πέντε σκυλιάΠαρασκευή, Απρίλιος 15, 2016 - 15:17

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος το αρρωστημένο μυαλό του απάνθρωπου δράστη που καταδίκασε σε θάνατο πέντε σκυλιά, κλείνοντάς τα μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι, με σκοπό να βρουν μαρτυρικό θάνατο από την ασιτία και τη δίψα, όπως και έγινε.

Αντιμέτωπος με τη φρικτή εικόνα των νεκρών ζώων βρέθηκε τυχαία ένας κάτοικος της Εκάλης, ο οποίος μπήκε στο ακατοίκητο σπίτι της οδού Φιλομήλας και αντίκρισε έκπληκτος τα μουμιοποιημένα σώματα των πέντε σκυλιών να κείτονται σε διάφορα σημεία του κτίσματος.

Ανυποψίαστα

ζώα

Οπως όλα δείχνουν, ο δράστης, αφού οδήγησε εκεί τα ανυποψίαστα ζώα, στη συνέχεια όχι μόνο έκλεισε την πόρτα για να τα εγκλωβίσει, αλλά έβαλε και μια μεγάλη πέτρα πίσω από αυτήν, ώστε να είναι βέβαιος ότι δεν θα καταφέρουν να διαφύγουν. Από την κατάσταση των ζώων υπολογίζεται ότι ο θάνατός τους είχε επέλθει πριν από ενάμιση χρόνο.

Ωστόσο, κανείς έως χθες δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Το σπίτι βρίσκεται σε περιφραγμένο οικόπεδο, ωστόσο είναι γνωστό στην περιοχή ότι πρόκειται για οίκημα που είναι ακατοίκητο από τη δεκαετία του 1970. Προφανώς, σε αυτό υπολόγισε και ο δράστης, που επέλεξε να βάλει τέλος σε πέντε αθώες ζωές με τόσο βασανιστικό τρόπο, μετατρέποντας την κάποτε πολυτελή κατοικία σε νεκροταφείο σκύλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα