Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Μαχητής» με καρδιά

14:58 7/9/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Μαχητής» με καρδιάΠέμπτη, Σεπτέμβριος 7, 2017 - 14:57

❱❱ Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο πλευρό άρρωστου αγοριού

«Θα στιγματίσει τη ζωή μου και την εξέλιξή μου ως άνθρωπο η γνωριμία μου με τον μικρό Λάμπρο»!

Μ’ αυτά τα λόγια ψυχής ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης περιέγραψε στον Alpha Κύπρου και στη Χριστιάνα Αριστοτέλους την εμπειρία που έζησε με το άρρωστο Κυπριωτόπουλο, το οποίο

νοσηλεύεται εδώ και έξι χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ.

Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια επικοινώνησε με τον πρώην «μαχητή», για να του ζητήσει να στείλει στον μικρό ασθενή ένα αυτόγραφο ή κάτι άλλο που θα ήθελε ο ίδιος, αφού, όπως την είχε πληροφορήσει ο μπαμπάς του μικρού, ο Μάριος Πρίαμος ήταν το ίνδαλμά του. «Να πάω εγώ;» ρώτησε χωρίς δεύτερη σκέψη τη Χριστιάνα Αριστοτέλους ο παραλίγο νικητής του «Survivor», προκαλώντας τη συγκίνησή της, αλλά και αυτή του πατέρα του μικρού ασθενούς, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στη συνέχεια της είπε ότι έχουν δίκιο που αποκαλούν τον πρώην παίκτη του reality περιπέτειας Τρελοκύπριο!

Στο νοσοκομείο

Οι διαδικασίες κινήθηκαν γρήγορα και την επομένη ο Μάριος βρισκόταν μαζί με το συνεργείο του Alpha Κύπρου στο νοσοκομείο. «Στη αρχή ο μικρός έπαθε ένα σοκ! Δεν πίστευε ότι είμαι εγώ» είπε ο Μάριος σε τηλεφωνική σύνδεση από το Ισραήλ με την εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» και εξέφρασε τον θαυμασμό του τόσο για τον «Τρελολάμπρο», όπως αποκαλεί πλέον το γενναίο παιδί, όσο και για τους γονείς του που βρίσκονται αγόγγυστα στο πλευρό του. Οι δυο τους πέρασαν πολλές ώρες μαζί παίζοντας, και μάλιστα, ο πρώην «Survivor» ακολούθησε τον μικρό και στη φυσιοθεραπεία του. «Ο χώρος έμοιαζε με έναν μικρό στίβο του “Survivor”, γιατί ο Λάμπρος είναι ένας πραγματικός μαχητής!» είπε συγκινημένος ο Μάριος.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα