Μαριάννα Φραγκιαδάκη: Η «βασίλισσα» τση Κρήτης

SHOWBIZΜαριάννα Φραγκιαδάκη: Η «βασίλισσα» τση ΚρήτηςΔευτέρα, Δεκέμβριος 11, 2017 - 16:41

❱❱ Η εστεμμένη καλλονή Μαριάννα Φραγκιαδάκη αποκαλύπτει στην «Espresso» τον στόχο της να γίνει Σταρ Ελλάς

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κάθισε στον... θρόνο της ωραιότερης γυναίκας στην Κρήτη και θέτει ως επόμενο στόχο της την κατάκτηση του τίτλου της Σταρ Ελλάς. Η Μαριάννα Φραγκιαδάκη,

η οποία διαθέτει πτυχίο Αισθητικής και Πληροφορικής, «τερμάτισε» πρώτη στον 38ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή 14 φιναλίστ από το μεγαλύτερο νησί της χώρας μας.

«Συγκινήθηκα όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα. Το περίμενα ότι θα ήμουν στην πρώτη τριάδα, αλλά σίγουρα δεν περίμενα την πρωτιά» λέει στην «Espresso» η καλλονή από το Ηράκλειο και συμπληρώνει ότι ήταν όνειρό της από μικρή να λάβει μέρος σε καλλιστεία. «Φέτος το αποφάσισα γιατί είμαι πιο συνειδητοποιημένη και έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου. Φυσικά, είχα δίπλα μου τη μητέρα μου, στην οποία οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή της! Τη λένε κι αυτή Μαριάννα και μοιάζουμε πολύ» αναφέρει η νέα Μις Κρήτη και δηλώνει προετοιμασμένη ακόμη και για πιθανά αρνητικά σχόλια.

«Δεν αντιμετώπισα τέτοιες καταστάσεις στα καλλιστεία, αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους!» σημειώνει η 24χρονη Μαριάννα, στην οποία αρέσει πολύ ο χώρος της μόδας και θέλει να ασχοληθεί με αυτόν συνδυαστικά με το αντικείμενο των σπουδών της. «Γνωρίζω ότι είναι παράξενος χώρος, αλλά μου αρέσει το μόντελινγκ. Με τον τίτλο Μις Κρήτη μπορώ να λάβω μέρος και στον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς! Θα το κάνω! Θέλω να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου και σε έναν μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς» λέει στην «Espresso» και προσθέτει ότι εκτός από την ομορφιά ρόλο παίζει και η προσωπικότητα: «Η ομορφιά είναι κάτι που βλέπεις και σε εντυπωσιάζει. Οταν όμως δεν υπάρχει καλός χαρακτήρας, ακυρώνονται όλα! Θεωρώ ότι βοήθησε και η προσωπικότητά μου στο να κερδίσω στα καλλιστεία». Οσο για την προσωπική της ζωή; Η Μαριάννα είναι ελεύθερη κι ωραία.

Μαριάννα ΦραγκιαδάκηΣταρ ΕλλάςΚρήτηΜις ΚρήτηΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα