Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Καύσωνας» στην Πάρο!

SHOWBIZΜάγκυ Χαραλαμπίδου: «Καύσωνας» στην Πάρο!Δευτέρα, Οκτώβριος 2, 2017 - 14:48

❱❱ Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με μαγιό που αναδεικνύει το «δυνατό» σημείο της

Τι κι αν έπιασαν τα πρώτα κρύα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έκανε ό,τι μπορούσε για να ανεβάσει ξανά τη θερμοκρασία!

«Μπορεί να ερήμωσαν οι παραλίες στα νησιά μας, όμως ακόμα είναι υπέροχα» έγραψε η dj και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία ανέβασε φωτογραφία της με σέξι λευκό μπικίνι, που αναδεικνύει το «δυνατό» σημείο της, τα οπίσθιά της, και λίγο έλειψε να... ρίξει το Instagram.

Η

φωτογράφιση έγινε σε παραλία της Πάρου το περασμένο Σάββατο, όταν το θερμόμετρο έδειχνε αρκετούς βαθμούς κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, αλλά η 50χρονη Μάγκυ δεν πτοήθηκε! Φόρεσε ένα από τα πολλά... καυτά μαγιό που διαθέτει στην πλούσια συλλογή της -και μας δειγμάτισε όλο το καλοκαίρι- και φωτογραφήθηκε αποδεικνύοντας ότι η σκληρή γυμναστική που ακολουθεί τόσα χρόνια για την εκγύμναση των γλουτών της αποδίδει καρπούς!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια ποιο είναι το δυνατό σημείο του σώματός της και φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία! Είτε στην παραλία είτε στο μπαλκόνι ή στο κρεβάτι της, με ή χωρίς 12ποντα, το αειθαλές κορίτσι αποτελεί εδώ και τρεις δεκαετίες τη φαντασίωση κάθε αρσενικού. Για την ιστορία, η νέα φωτό της σέξι ραδιοφωνικής παραγωγού ξεπέρασε τα 4.700 likes και έδωσε... βήμα στους φαν της να ξεσπαθώσουν με σχόλια άκρως τολμηρά!

Μάγκυ ΧαραλαμπίδουφωτογράφισηΠάροςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα