«Μαφιόζικη» εμφάνιση και ποντιακή λύρα

TV GOSSIPΕκτός του «Voice» η κόρη της Βόσσου«Μαφιόζικη» εμφάνιση και ποντιακή λύραΤρίτη, Φεβρουάριος 24, 2015 - 16:25

Eνας πρώην χεβιμεταλάς που ερμήνευσε τις «Μέλισσες» της Φωτεινής Βελεσιώτου (!), ένας Πόντιος που μάγεψε με τη λύρα του κάνοντας τις συμπατριώτισσές του Μελίνα Ασλανίδου και Δέσποινα Βανδή να σηκωθούν όρθιες και να χορέψουν, αλλά και μια συμμετέχουσα με σισιλιάνικες ρίζες και το μαφιόζικο

επώνυμο Καπόνε ξεχώρισαν στο δεύτερο live του «Voice» που τρέλανε πάλι -αν και σε μικρότερο βαθμό- τα μηχανάκια της τηλεθέασης. H θεαματικότητα έφτασε το 42% στο γενικό σύνολο και στις ηλικίες 15-44 το 45%.

Η κοπέλα που κατάφερε να συγκινήσει και τους τέσσερις coaches ήταν η 24χρονη Ανδρομάχη Κοκτσίδη από τον Πόντο, η οποία πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία, αλλά παράτησε τις σπουδές της, όταν της έγινε πρόταση να δουλέψει σε ρεμπετάδικο. Με το τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «Η επιμονή σου» πέρασε στην επόμενη φάση επιλέγοντας τη Δέσποινα Βανδή.

Τις «Μέλισσες» της Φωτεινής Βελεσιώτου τραγούδησε ο 23χρονος Αλέξανδρος Μπαρμπούτης, ο οποίος κατάγεται από τη Λάρισα και είναι φοιτητής Πληροφορικής. Εκανε τους Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνη Ρέμο και Μιχάλη Κουινέλη να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Εκείνος επέλεξε τη Μελίνα.

Ενθουσιασμένοι

Η 23χρονη Ελένη Θεοδώρου από την Πρέβεζα, η οποία σπουδάζει στη Φιλοσοφική, έκανε και τους τέσσερις κριτές να ενθουσιαστούν, αλλά εκείνη δήλωσε πως «τρελαίνεται» και μπήκε στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Τη «Μεθυσμένη πολιτεία» της Αννας Βίσση ερμήνευσε η Ελενα Παπαπαναγιώτου από την Κύπρο, η οποία σπουδάζει μουσική και έχει εργαστεί σε piano bar. Τρεις κριτές τη διεκδίκησαν και εκείνη επέλεξε τη Μελίνα.

Η Πατρίσια Αμπραχαμς κατάγεται από τη Νότια Αφρική και είναι φυσικοθεραπεύτρια, αλλά έχει σπουδάσει φωνητική σε σχολή Gospel εντυπωσίασε και τους τέσσερις κριτές, την κατέκτησε όμως η Δέσποινα. «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» τραγούδησε ο Πέτρος Παναγούλης από το Αιγάλεω, ο οποίος ασχολήθηκε με την κομμωτική, αλλά τον κέρδισε η πίστα. Ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν αυτός που τον επέλεξε στην ομάδα του.

Το παραδοσιακό ποντιακό τραγούδι «Την πατρίδα μου έχασα» ερμήνευσε συγκλονιστικά ο Κώστας Αγέρης από την Κοζάνη και οι τέσσερις coaches ενθουσιάστηκαν μαζί του. Ο 25χρονος Κώστας είναι γιος του τραγουδιστή Γιάννη Παπαγερίδη, έχει δίπλωμα βυζαντινής μουσικής, τραγουδά και παίζει λύρα σε ρεμπετάδικο. Ο ίδιος επέλεξε τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Μιχάλης Γεωργαδάκης, φοιτητής στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας, επέλεξε τη Δέσποινα Βανδή, ενώ ο Αντώνης Ρέμος γύρισε την καρέκλα του για την 26χρονη Αννα Καπόνε-Πάπας. Η 26χρονη κοπέλα από τη Σικελία ήταν μέλος παιδικής χορωδίας από τα εννέα χρόνια της και σήμερα διδάσκει σε ωδεία.

Η κόρη της Βόσσου δεν τα κατάφερε!

Στην αντίπερα όχθη, πικραμένη αλλά διατηρώντας το χαμόγελό της έφυγε η κόρη της Σοφίας Βόσσου. Η Ερασμία Μάνου ερμήνευσε το «Η αγάπη αργεί», αλλά οι κριτές άργησαν να γυρίσουν αφήνοντάς την έξω από το παιχνίδι.

Η 30χρονη Ερασμία Μάνου, που από την ηλικία των 15 ετών ακολουθεί τη μητέρα της Σοφία Βόσσου στις εμφανίσεις της και ασχολείται με τη μουσική ως dj και στιχουργός, δεν προκρίθηκε. Η Δέσποινα διέκρινε το άγχος της πάνω στη σκηνή, ενώ ο Αντώνης τής επισήμανε ότι δεν έχει σημασία που δεν γύρισε κανείς, εκείνη δεν πρέπει να λιγοψυχήσει, αλλά να συνεχίσει να τραγουδά και να γράφει.

Τύχη δεν είχε ούτε η 24χρονη Ελενα Δομάζου, η οποία ερμήνευσε το «Δεν θέλω άλλον ήρωα» της Ελενα Παπαρίζου. Η νεαρή ψυχολόγος, που από τα 16 της άρχισε να τραγουδά σε σχολικά συγκροτήματα, δεν έπεισετους κριτές.

Τέλος, ο Αλέξης Δερμιτζάκης, ο οποίος σε ηλικία 10 ετών άρχισε να τραγουδά στο Εθνικό Ωδείο, ενώ έχει σπουδάσει και στο Fame Studio, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα