Κρατούμενος σκότωσε σε άδεια γυναίκα και πεθερά!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚρατούμενος σκότωσε σε άδεια γυναίκα και πεθερά!Παρασκευή, Μάρτιος 13, 2015 - 17:20

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στα Τίρανα, όταν ένας 32χρονος Αλβανός που ήταν κρατούμενος στις φυλακές της Κω και είχε πάρει επταήμερη άδεια επέστρεψε στην πατρίδα του παραβιάζοντας τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πήγε στο σπίτι της συζύγου του και γάζωσε με καλάσνικοφ την ίδια και την πεθερά του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών του! Ο Εμιλιάνο Ρουστέμι, που είχε καταδικαστεί σε ποινή

κάθειρξης οκτώ ετών από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου για 92 κλοπές σε αυτοκίνητα στη Ρόδο, βρέθηκε στο σπίτι της 65χρονης πεθεράς του Ενγκιελίσε Σαγκίρι στο Λαπράκ των Τιράνων, όπου διέμεναν επίσης η 28χρονη σύζυγος Ιζάουρα και τα παιδιά τους.

Ηθελε να χωρίσουν

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αλβανός κρατούμενος ζήτησε να μείνει μόνος με τη σύζυγό του για να συζητήσουν, καθώς το τελευταίο διάστημα η σχέση τους βρισκόταν σε κρίση και η 28χρονη του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να χωρίσουν.

Επειτα από έντονο διαπληκτισμό ο 32χρονος έβγαλε από το σακίδιό του το καλάσνικοφ και γάζωσε τη σύζυγό του, ενώ αμέσως μετά πήρε... σειρά η πεθερά του που μπήκε έντρομη στο δωμάτιο και δέχτηκε βροχή από σφαίρες! Στη συνέχεια ο Αλβανός έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε, ενώ τα παιδιά του παρακολουθούσαν εμβρόντητα. Για τη διπλή δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη ενημερώθηκαν τόσο η διοίκηση των φυλακών της Κω όσο και οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα