Κουίζ: Η... μυτούλα της ξανθιάς καλλονής

SHOWBIZΚουίζ: Η... μυτούλα της ξανθιάς καλλονήςΤρίτη, Ιούλιος 14, 2015 - 11:58

Είναι πανέμορφη, με μεγάλη καριέρα στις εγχώριες πασαρέλες, εξώφυλλα και παρουσιάσεις εκπομπών στην τηλεόραση. Με τέλειο κορμί και ύψος, είχε ένα πολύ γλυκό πρόσωπο, συμμετρικό, όλο φρεσκάδα. Ολα αυτά μέχρι πρόσφατα.

Οταν η ξανθιά όμορφη κοπέλα, που είναι παντρεμένη αρκετά χρόνια και μητέρα ενός παιδιού, εμφανίστηκε στην τηλεόραση ως καλεσμένη εκπομπής, τα μάτια όλων καρφώθηκαν στην κάποτε μικροσκοπική, γαλλική μυτούλα της, η οποία τώρα έχει μετατραπεί σε μια ακανόνιστη, παράξενου σχήματος μύτη, που ξαφνιάζει.

Τι συνέβη και η εντυπωσιακή κοπέλα παρουσιάζει πλέον αυτή την εικόνα;

Η καλλονή προσπαθώντας να αγγίξει την τελειότητα έκανε ρινοπλαστική πριν από μερικά χρόνια, με αποτέλεσμα να αποκτήσει την αδιόρατη μύτη που σχεδόν όλοι οι πλαστικοί κατασκευάζουν «τρώγοντας» κατά πολύ το οστό της μύτης, ώστε να το λεπτύνουν και φτιάχνοντας πάρα πολύ μικρά ρουθούνια. Μη μπορώντας για χρόνια να ανασάνει, η γυναίκα κατέφυγε σε άλλον πλαστικό χειρουργό, που ύστερα από πολύωρη και δύσκολη επέμβαση κατόρθωσε να ανοίξει τα ρουθούνια, κατασκευάζοντας όμως μια άσχημη μύτη, η οποία και πάλι δεν είναι λειτουργική. Δηλαδή το πανέμορφο μοντέλο συνεχίζει να μην ανασαίνει σωστά, ενώ κατά τη διάρκεια του ύπνου παθαίνει άπνοιες που ανησυχούν ιδιαίτερα την οικογένειά του.

Προκειμένου να δώσει μια και καλή λύση στο θέμα επισκέφθηκε τους πιο διακεκριμένους γιατρούς της χώρας ελπίζοντας ότι θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τόσο καιρό. Ομως δεν αναλαμβάνει κανείς να αναπλάσει τη μύτη που έχει πάθει από τα προηγούμενα νυστέρια ανεπανόρθωτη ζημιά και χαρακτηρίζουν την περίπτωσή της πρωτοφανή και δύσκολη.

Η ίδια φαίνεται πως έχει μετανιώσει για την πρώτη απόφαση που πήρε να «πειράξει» τη μύτη της και εκμυστηρεύεται στους κοντινούς της ανθρώπους πως αν δεν είχε κάνει στα 18 της την πρώτη επέμβαση στην κανονική μύτη της που ήταν μια χαρά, καλλίγραμμη και συμμετρική με το πρόσωπό της, δεν θα έμπαινε σε όλη αυτή την επώδυνη περιπέτεια. Φυσικά παραμένει μια ακαταμάχητη και γοητευτική ύπαρξη, αλλά βασανίζεται κυρίως για την πορεία της υγείας της και ψάχνει να βρει τη λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα