Κολυμπήθρα για την... πριγκίπισσα του Θανάση Πάτρα

SHOWBIZΚολυμπήθρα για την... πριγκίπισσα του Θανάση ΠάτραΤρίτη, Ιούλιος 22, 2014 - 16:43

Baby bloom για την κόρη του Θανάση Πάτρα! Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Τα λέμε» στο κανάλι Ε και η σύζυγός του Κατερίνα Παγώνη έλαμπαν από χαρά στη βάφτιση του παιδιού τους, που έγινε την Κυριακή σε εκκλησάκι στο Μαρκόπουλο, παρουσία συγγενών και φίλων του ζευγαριού.
Στη νεοφώτιστη δόθηκαν δύο ονόματα, Ιλια και Μανόλια. Οπως μάθαμε, η διπλή ονομασία της προέκυψε από τους δύο παππούδες της, που λέγονται Ηλίας και Μανόλης. Νονές της μικρής ήταν η Μαρία

Καντομίχαλου και η Ελένη Παπασκυριανού, οι οποίες φρόντισαν για τα κατάλευκα βαφτιστικά της.
Μετά τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση, στην οποία οι ευτυχισμένοι γονείς πέρασαν όμορφες στιγμές με τους προσκεκλημένους τους. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» ήταν ο Βαγγέλης Περρής και η Νάντια Μπουλέ.
Να σημειώσουμε ότι ο Θανάσης Πάτρας -γνωστός... χαζομπαμπάς- πόζαρε στον φακό μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Οσο για την Ιλια- Μανόλια, ο γνωστός παρουσιαστής δεν κρύβει ότι από τότε που ήρθε στη ζωή του η κόρη του ξεκίνησε μια νέα ζωή. « Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου και πολλές φορές συζητάμε με τη γυναίκα μου ότι δεν μπορούμε καν να θυμηθούμε πώς ήταν η ζωή χωρίς αυτήν» έχει πει.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα