ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στoν Χρήστο Βασιλόπουλο

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στoν Χρήστο ΒασιλόπουλοΤρίτη, Οκτώβριος 9, 2018 - 15:42

❱❱ «Αισθάνομαι ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος που θα κλείσω τα κινητά μου και δεν θα με ξαναβρεί κανένας» δήλωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος...

... λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την πρεμιέρα του «Nomads», όπου θα πάρει μέρος διεκδικώντας το έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Συγγνώμη, ποιος έψαχνε εναγωνίως και μετά μανίας στα τηλέφωνα τον wannabe σταρ του Χόλιγουντ, με αποτέλεσμα να εκφράζει δημοσίως αισθήματα ενθουσιασμού και

ανακούφισης επειδή θα εξαφανιστεί από προσώπου... showbiz προσπαθώντας να επιβιώσει κάτω από δύσκολες συνθήκες στην εξωτική Μαδαγασκάρη; Μήπως τίποτα τράπεζες όπως και τους περισσότερους Ελληνες; Ή μήπως καμιά πρώην του που δεν εννοεί να καταλάβει ότι τελείωσε το ειδύλλιό τους και τον έχει τρελάνει στις κλήσεις; Διότι, αν τον έψαχναν στα τηλέφωνα τίποτα ατζέντηδες του Χόλιγουντ για να τον «κλείσουν» για δουλειές, σίγουρα δεν θα έκανε τόσο... μπαϊλντισμένες δηλώσεις.

Εκτός κι αν ήταν ο Τομ Χάρντι ή ο Ράιαν Γκόσλινγκ, που δεν προλαβαίνουν να δέχονται προτάσεις για ταινίες, οπότε θα δικαιολογούσε κανείς όποια επιθυμία τους να «εξαφανιστούν». Δεν είναι όμως. Είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος επέστρεψε από την Αμερική ακριβώς γι' αυτό: Για να πάρει μέρος στο reality του ΑΝΤ1 για τη δημοσιότητα και ν' αρχίσουν να χτυπάνε πάλι τα κινητά του για δουλειά στα πάτρια εδάφη.

Keywords
Τυχαία Θέματα