ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΤετάρτη, Δεκέμβριος 12, 2018 - 14:30

❱❱ «Μπορεί να φαίνομαι και εγωκεντρική κάποιες φορές, αλλά ο κόσμος δεν με γνωρίζει καθόλου και οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν με βάση τα φαινόμενα.

Ε, λοιπόν, κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν» δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό «Omikron» της Κύπρου. Η Ηλιάνα, που χρησιμοποιεί το «εγώ» πιο συχνά κι απ' ό,τι ανασαίνει.

Στη συνέχεια, η κριτής του «Greece's Next Top Model», που τα έχει κάνει όλα, έχει περάσει απ' όλα τα πόστα, τις θέσεις και τις δουλειές, εξήγησε ότι, όταν λέει σε μια κοπέλα «α, κάνεις κι εσύ το τάδε άθλημα! Το έχω κάνει κι εγώ», δεν το λέει για να την απαξιώσει. Αλλά; «Για να σπάσει ο πάγος και να ανοίξω μια συζήτηση. Να έρθουμε πιο κοντά και να νιώσουμε οικεία. Σαφώς και δεν τα ξέρω όλα ούτε συμπεριφέρομαι έτσι. Δεν πιστεύω ότι με παρεξηγεί ο κόσμος, αλλά και κάποιοι να με παρεξηγούν, δεν με πειράζει» τόνισε.

Κάπως έτσι μας αποκάλυψε ακόμη ένα ταλέντο της. Εχετε κάνει και... παγοθραύστης, κυρία Παπαγεωργίου; ΟΥΑΟΥ! Ευτυχώς που δεν είστε καμιά εγωκεντρική, γιατί άλλη στη θέση σας με τόσα προσόντα δεν θα ήταν στο reality του Star, θα είχε μετακομίσει σε ιδιωτικό πλανήτη δίπλα στον Αρη, σε προσωπικό βασίλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα