ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία Κορινθίου

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία ΚορινθίουΤετάρτη, Νοέμβριος 14, 2018 - 13:30

❱❱ «Τραβάτε με κι ας κλαίω» το έχει κάνει η Μαρία Κορινθίου με τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Το κοινό που έχω με την Αλίκη είναι ο πόλεμος που έχω δεχτεί, φυσικά σε άλλα μέτρα και σταθμά» δήλωσε η ξανθιά -πλέον- ηθοποιός.

Και ενώ όταν έγινε γνωστό ότι θα παίξει στη «Νεράιδα και το παλικάρι» εκνευριζόταν κάθε φορά που τη ρωτούσαν για την αναπόφευκτη σύγκριση που θα γινόταν με την εθνική μας σταρ,

απαντώντας ότι θα υποδυθεί τον ρόλο της Κατερινιώς και δεν θα παίξει την Αλίκη, τώρα, και όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της, προσπαθεί όλο και πιο πολύ να... γίνει Αλίκη. Και χρώμα στο μαλλί άλλαξε (κάτι που δεν χρειαζόταν, αφού σίγουρα δεν ήταν κατάξανθες όλες οι Κρητικές την εποχή που εκτυλίσσεται η ιστορία) και όλο βρίσκει κοινά με την Αλίκη, έστω και σε άλλα «μέτρα και σταθμά».

Κυρία Κορινθίου, δεν θα παίξετε την Αλίκη, αλλά το Κατερινιώ, άρα είναι άτοπο να συγκρίνετε τον εαυτό σας μαζί της σε κάθε περίπτωση. Και η Κατερίνα Γερονικολού παίζει φέτος έναν ρόλο που σφράγισε η Αλίκη, αλλά ούτε ξανθιά βάφτηκε ούτε κάνει συνεχώς δηλώσεις για την αείμνηστη... Οσο για τον «πόλεμο» που έχετε δεχτεί και οι δύο, όπως αναφέρατε, καλύτερα να μην το σχολιάσουμε. Μερικά σχόλια για «παχουλά μπουτάκια» στα social media δεν χαρακτηρίζονται ούτε πόλεμος ούτε λασπολογία ούτε... πυρηνική καταστροφή!

Keywords
Αναζητήσεις
ena asteri gennietai
Τυχαία Θέματα