«Κλικ» πριν το κλουβί

SHOWBIZ«Κλικ» πριν το κλουβίΤετάρτη, Σεπτέμβριος 21, 2016 - 19:59

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 7ου ΜΜΑ (Mixed Martial Arts), του οποίου χορηγός επικοινωνίας είναι η «Espresso», έχει αρχίσει.

Σε κλίμα ενθουσιασμού και προσμονής για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση παρουσιάστηκαν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο οκτάγωνο κλουβί στο άθλημα των μεικτών πολεμικών τεχνών MMA.

Ο Φλοριάν Μάρκου, ένας από τους πιο καταξιωμένους αθλητές στο kick boxing,

θα κάνει το ντεμπούτο του στο κλουβί του Greek Fighting Championship (GFC), ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η γυναικεία μάχη των Σοφία Κάργα - Μαριάνθη Σαμούχου.

Το «παρών» στο Soho Bar στο Γκάζι, όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, έδωσαν υψηλοί προσκεκλημένοι. Παρουσιαστής της διοργάνωσης θα είναι ο Νίκος Βουρλιώτης (NiVO), ο οποίος είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με το GFC.

Η Μαριαλένα Ζημινοπούλου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, επισήμανε ότι «οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα αγωνισθούν θα είναι από όλη την Ελλάδα. Εχουμε λάβει όλα τα μέτρα ώστε να είμαστε μια καθαρά επαγγελματική διοργάνωση που σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μαυρίδης, διαιτητής των αγώνων, τόνισε ότι «οι κανόνες είναι του UFC, της μεγαλύτερης διοργάνωσης MMA στον κόσμο», ενώ ο γιατρός της ActionMed Δημήτρης Μπακιρτζής ξεκαθάρισε πως «την ημέρα της διοργάνωσης θα υπάρχει μεγάλο ιατρικό επιτελείο για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων». Πλέον όλοι περιμένουν την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης, στις 9 Οκτωβρίου στο κλειστό γήπεδο του tae kwon do στο Παλαιό Φάληρο. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18.00, ενώ το κυρίως event θα αρχίσει στις 19.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα