Κλείδωσε στο μπαλκόνι τον 11χρονο γιο του για να τον συνετίσει

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚλείδωσε στο μπαλκόνι τον 11χρονο γιο του για να τον συνετίσειΤρίτη, Ιανουάριος 23, 2018 - 15:02

❱❱ Με τον πιο απάνθρωπο τρόπο επιχείρησε ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου να συνετίσει τον 11χρονο γιο του.

Τον κλείδωσε για περίπου 45 λεπτά στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, στην περιοχή της Καλογρέζας, με αποτέλεσμα τα ουρλιαχτά του παιδιού να σηκώσουν στο πόδι ολόκληρη τη γειτονιά!

Το πρωτόγνωρο περιστατικό έγινε την Κυριακή, όταν ο πατέρας σκέφτηκε

πως η ιδανική τιμωρία για τον ανυπάκουο μαθητή της έκτης δημοτικού ήταν να τον κλειδώσει στο μπαλκόνι.

Ομως κάποια στιγμή ο 11χρονος πανικοβλήθηκε, δικαιολογημένα, και άρχισε να φωνάζει τους γονείς του, εκπλιπαρώντας τους να τον αφήσουν μπει μέσα στο διαμέρισμα.

Η μητέρα

Το σπαρακτικό κλάμα και οι φωνές του μικρού μαθητή συγκίνησαν τη μητέρα του, η οποία προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει τον σύζυγό της να ανοίξει την μπαλκονόπορτα.

Ωστόσο, εκείνος όχι μόνο ήταν αποφασισμένος να μην ενδώσει στα παρακάλια του γιου του και της μητέρας του, αλλά κάποια στιγμή κλείδωσε και τη... γυναίκα του στο μπαλκόνι!

Τέλος στο μαρτύριο του 11χρονου παιδιού έδωσαν οι γείτονες, οι οποίοι, ακούγοντας τα συνεχή ουρλιαχτά του, κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό του Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας με δύο αστυνομικούς, οι οποίοι αρκέστηκαν απλώς σε μια απλή επίπληξη και στην καταγραφή του περιστατικού, καθώς η μητέρα του 11χρονου δεν προχώρησε στην υποβολή μήνυσης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους γείτονες με τους ομηρικούς καβγάδες του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα