Κλειδαράδες στα... θρανία!

17:38 4/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚλειδαράδες στα... θρανία!Πέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 17:38

❱❱ Σεμινάριο ενημέρωσης για τις νέες μεθόδους διαρρήξεων

Η έξαρση των διαρρήξεων σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, και μάλιστα με τη χρήση νέων εργαλείων, αναγκάζει τους κλειδαράδες να κάνουν... φροντιστήριο για να ενημερωθούν για τις εξελιγμένες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του είδους για να παραβιάζουν πόρτες.

Η πρακτική δείχνει

ότι οι κλέφτες βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά από τους διώκτες τους, καθώς είναι λίγες οι κλειδαριές που τους δυσκολεύουν - και αυτές κοστίζουν αρκετά.

Για τον λόγο αυτόν, οι επαγγελματίες κλειδαράδες απ' όλη τη χώρα συγκεντρώνονται μία φορά τον χρόνο και αναλύουν τις νέες τεχνικές των κακοποιών, ενώ σε τοπικό επίπεδο τα σεμινάρια γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
«Οι διαρρήκτες είναι πιο ενημερωμένοι από εμάς για τα προϊόντα. Εχουν τα λεγόμενα “πασπαρτού”, που ανοίγουν πολλές κλειδαριές. Μαθαίνουμε ότι ανοίγουν ακόμα και κλειδαριές που εμείς θεωρούμε αξιόπιστες.

Ακόμα και για τις καινούργιες φοβόμαστε και τις δίνουμε με επιφύλαξη» αναφέρει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών Βόρειας Ελλάδας Στέφανος Μαυρόπουλος.

Μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2017, οι καταγεγραμμένες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης ανήλθαν σε 222.

Μεγάλο κόστος

Καθημερινά, περίπου 300 Θεσσαλονικείς απευθύνονται στους επαγγελματίες κλειθροποιούς για να αλλάξουν τις κλειδαριές στα σπίτια τους, με το κόστος μιας καλής κλειδαριάς να φτάνει τα 300-450 ευρώ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα