Κέρδισε το Τζόκερ αλλά νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚέρδισε το Τζόκερ αλλά νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα!Τετάρτη, Φεβρουάριος 10, 2016 - 10:47

Ο 65χρονος υπερτυχερός από τη Ρόδο δεν ήξερε ότι βρήκε τους «5+1» αριθμούς και έγινε πλουσιότερος κατά 1.200.000 €

Οχι μόνο δεν ήξερε ότι το δελτίο του είχε κερδίσει 1.200.000 ευρώ, αλλά για αρκετή ώρα νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα! Ο 65χρονος οικογενειάρχης από τη Ρόδο, ο οποίος τίναξε την μπάνκα του Τζόκερ στον αέρα (ξοδεύοντας 2,5 ευρώ) και ήταν ένας από τους δύο υπερτυχερούς

της κυριακάτικης κλήρωσης, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του μόλις συνειδητοποίησε ότι η τύχη τού χαμογέλασε πλατιά!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Η «Espresso» αποκαλύπτει τον σπαρταριστό διάλογο ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Ιαλυσό Ρόδου, όπου παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο, Σάββα-Νεκτάριο Καλαθενό, και τον μεγάλο νικητή, ώσπου ο τελευταίος να καταλάβει ότι θα βάλει στην τσέπη συνολικά 1.227.412 ευρώ. Οπως επιβεβαίωσε ο κ. Καλαθενός, ο υπερτυχερός είναι ένας 65χρονος βιοπαλαιστής, ο οποίος διατηρεί ένα μαγαζάκι στην ευρύτερη περιοχή. Ο άνδρας τον επισκέφθηκε χθες το πρωί, αγνοώντας ότι ουσιαστικά κρατούσε στα χέρια του το... εκατομμύριο!

Οπως έκανε κάθε φορά, πήγε μπροστά του, τού έδωσε το δελτίο και τον ρώτησε αν και πόσα κερδίζει. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο πράκτορας, όταν διαπίστωσε ότι το συγκεκριμένο δελτίο είχε τον μαγικό συνδυασμό αριθμών «5 + 1», το ανακοίνωσε χαμηλόφωνα στον 65χρονο. Ωστόσο, εκείνος δεν ήταν καν υποψιασμένος, αφού δεν είχε ακούσει ή διαβάσει από την προηγούμενη μέρα ότι ο ένας υπερτυχερός είναι από τη Ρόδο, και πίστεψε ότι τον... δούλευε! Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Νικητής: Πόσα είπες ότι κέρδισα;
Πράκτορας: Ενα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες... Μη φωνάζεις.
Νικητής: Ευρώ;
Πράκτορας: Οχι, δραχμές (γέλια)!
Νικητής: Είσαι σίγουρος;
Πράκτορας: Πιο σίγουρος δεν γίνεται...

Οταν ο 65χρονος πείστηκε ότι είναι ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ, εκστασιασμένος ξέσπασε σε φωνές, «προδίδοντας» βέβαια την ταυτότητά του σε όσους βρίσκονταν μπροστά, οι οποίοι και έσπευσαν να τον συγχαρούν. Ο οικογενειάρχης έπαιζε κάθε εβδομάδα μικροποσά (έως 10 ευρώ) στο Τζόκερ και κάθε φορά πήγαινε την επόμενη μέρα στον πράκτορα για να του πει αν κέρδιζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέρδισε, Τζόκερ,kerdise, tzoker