Κέρδισε τις... καρδιές και τίτλους ομορφιάς

SHOWBIZΚέρδισε τις... καρδιές και τίτλους ομορφιάςΔευτέρα, Δεκέμβριος 12, 2016 - 16:32

Το νυφικό-γούρι και τα μαθήματα στο συρτάκι από τη Μις Συμπαθητική Ραφαέλα Ροδινού, που διακρίθηκε στον διαγωνισμό Miss Humanity

Το νυφικό που φόρεσε στον διαγωνισμό τής πήγε γούρι. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση Miss Humanity 2016, που έγινε στον Λίβανο, κατάφερε να μαγέψει τους κριτές με την ομορφιά της, κερδίζοντας μεγάλο

τίτλο.

Από την Τεριάννα Παππά

Παράλληλα, πρωτοστάτησε στα... γλέντια με τις συναγωνίστριές της, στις οποίες έμαθε τι θα πει συρτάκι! «Η Ελλάδα φέτος ήταν από την αρχή μέσα στα μεγάλα φαβορί. Κατέκτησα τον τίτλο της Αναπληρωματικής Miss Ηumanity 2016 και χαίρομαι πολύ γι' αυτό» λέει η Ραφαέλα Ροδινού στην «Espresso» και συνεχίζει: «Νιώθω πιο πλούσια έπειτα απ' αυτή την εμπειρία.

Κάθε φορά που φορούσα μία από τις δημιουργίες που μου είχε φτιάξει ο Θοδωρής Τρανούλης τα σχόλια που άκουγα ήταν πολύ θετικά και κολακευτικά. Είχα μαζί μου ρούχα, τα οποία ανήκουν στην κολεξιόν του οίκου, και μάλιστα τόσο το πράσινο φόρεμα όσο και το νυφικό που φόρεσα ήταν κομμάτια που ζήτησα εγώ να τα πάρω μαζί μου.

Οταν είδα πρώτη φορά το λευκό ντεπιές, είπα: “Κύριε Τρανούλη, αυτό θα το κρατήσετε για τον γάμο μου”. Τελικά, είναι και το ρούχο που επέλεξα για το βίντεο του τελικού και, όπως φάνηκε, μου έφερε γούρι!» εξηγεί η όμορφη Ελληνίδα.

Το γεγονός, πάντως, πως η Ραφαέλα έκανε μαθήματα ελληνικών στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες της έδωσε τον... άτυπο τίτλο της Miss Congeniality (δηλαδή Μις Συμπαθητική, κατά τη γνωστή ταινία με τη Σάντρα Μπούλοκ). «Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα κορίτσια, με όλες μιλούσα αρκετά. Τους άρεσε πολύ η ελληνική γλώσσα και ήθελαν να μάθουν κάποια πράγματα.

Eτσι εγώ κάθε μέρα τούς μάθαινα ελληνικές λέξεις και χαιρόντουσαν. Ενα βράδυ είχαμε βγει με τις κοπέλες και τους διοργανωτές σε ένα αραβικό μαγαζί για δείπνο. Ξαφνικά, ενώ τρώγαμε, έβγαλαν έναν μουσικό με μπουζούκι, ο οποίος έκανε αφιέρωση από το μικρόφωνο στη Miss Greece και την Ελλάδα. Τότε εγώ σηκώθηκα, πήρα τα κορίτσια και τους έμαθα να χορεύουν συρτάκι» λέει η γλυκιά Ραφαέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα