Κάρπαθος: Ερευνες (από την αρχή) για τον θάνατο μάνας και κόρης

17:55 9/6/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚάρπαθος: Ερευνες (από την αρχή) για τον θάνατο μάνας και κόρηςΤρίτη, Ιούνιος 9, 2015 - 17:53

Νέο κύκλο ερευνών διέταξε η τακτική ανακρίτρια Ρόδου, σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστεί το διπλό φονικό στο Οθος Καρπάθου με θύματα μια 79χρονη και την 44χρονη κόρη της, καλώντας σε πρώτη φάση για κατάθεση ένα συγγενικό πρόσωπο των θυμάτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν διαπιστωθεί αντιφάσεις και κενά σε καταθέσεις που λήφθηκαν, ενώ υπάρχουν και υποψίες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, οι οποίες θα ερευνηθούν

λεπτομερώς από την ανακρίτρια, η οποία ανοίγει ξανά τον φάκελο και έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Κάρπαθο.

Στο μεταξύ, παρά το γεγονός ότι κανείς δεν έχει καταθέσει ενόρκως, για τα κίνητρα του εγκλήματος κυκλοφορούν φήμες στο νησί της Δωδεκανήσου. Κάποιοι κάνουν λόγο για έριδες σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία της ηλικιωμένης Αννας Πρωτόπαπα και της κόρης της Ειρήνης που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι υπήρχαν αντεγκλήσεις σχετικά με το αν η 44χρονη θα έπρεπε να εγκλειστεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώ άλλοι θεωρούν ότι μητέρα και κόρη δολοφονήθηκαν από τυχαίο διαρρήκτη.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι η γυναίκα σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όμως ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή αποφάνθηκε ότι υπήρξε δολοφονία από τρίτο πρόσωπο, μεταξύ 6.00 και 8.00 το πρωί της 30ής Μαΐου του 2013. Σημειώνεται ότι η άλλη κόρη της 79χρονης και αδερφή της 44χρονης, η Καλλιόπη Πρωτόπαπα, είχε υποβάλει αίτηση ενώπιον του εισαγγελέως Εφετών Δωδεκανήσου για τη διενέργεια συμπληρωματικών ανακριτικών πράξεων, καθώς θεωρεί ότι δεν δόθηκε προσοχή στην έρευνα που διεξήχθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα