Καρλάκη - Γιούσεφ: Κορίτσια «κόλαση»

SHOWBIZΚαρλάκη - Γιούσεφ: Κορίτσια «κόλαση»Δευτέρα, Οκτώβριος 30, 2017 - 14:46

❱❱ Το αποκαλυπτικό μπικίνι της Μαρίας Καρλάκη και το διχτυωτό της Αναστασίας Γιούσεφ άναψαν φωτιές

Η Μαρία Καρλάκη με μαγιό στο Μαϊάμι, η Αναστασία Γιούσεφ με δίχτυ στο συνεργείο και το διαδίκτυο... ετοιμόρροπο! Τα κορίτσια είναι καυτά και ξέρουν να... κολάζουν τα πλήθη!

Η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό με αποκαλυπτικό μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις

με τη διασκέδαση!

Αφού πέρασε πρώτα από τη Νέα Υόρκη, όπου φόρεσε πανωφόρια και μάλλινα, επόμενος προορισμός ήταν το Μαϊάμι. Εκεί μόνο μαγιό θα μπορούσε να βάλει και μάλιστα σούπερ σέξι, αφού διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής showbiz, γεγονός που της επιτρέπει να κάνει όσο αισθησιακές εμφανίσεις θέλει! Τι χαμός έγινε από likes και σχόλια στα social media δεν περιγράφεται!

Στο μεταξύ, η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ το... τερμάτισε, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της μια εικόνα της με καυτό κορμάκι και διχτυωτό καλσόν, καθώς προσπαθεί να αλλάξει φίλτρο λαδιού (!) στη μηχανή του αυτοκινήτου. Και η σέξι Αναστασία, άλλωστε, μας έχει συνηθίσει σε αισθησιακές πόζες, φροντίζοντας πάντα να προβάλλει τα δυνατά σημεία του καλλίγραμμου κορμιού της! Πόσοι, όμως, αλλάζουν φίλτρα με τέτοια αμφίεση; Προφανώς ήθελε να... αλλάξει τα φώτα στον αντρικό πληθυσμό που την ακολουθεί στο Instagram. Και τα κατάφερε!

Μαρία ΚαρλάκηΑναστασία ΓιούσεφΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα