Καλοκαιρινό γύρισμα... χωρίς μουρμούρα για το τρέιλερ!

15:28 5/9/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΚαλοκαιρινό γύρισμα... χωρίς μουρμούρα για το τρέιλερ!Παρασκευή, Σεπτέμβριος 5, 2014 - 15:23

Μαγιό, καπέλα, σανίδες του σερφ. Πλήρη εξοπλισμό καλοκαιριού χρειάστηκαν οι συντελεστές της σειράς του Αlpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», καθώς το γύρισμα για το τρέιλερ του νέου κύκλου τους έγινε στο τέλος Ιουλίου, στη Λούτσα. Το καλοκαιρινό σποτάκι θα δούμε στη οθόνη μας στις 10 Σεπτέμβρη. Με αυτό το άκρως καλοκαιρινό διαφημιστικό βίντεο εγκαινιάζεται ουσιαστικά ο νέος σπαρταριστός κύκλος των αυτοτελών επεισοδίων της παραγωγής, η οποία θα προβάλλεται

τρεις φορές την εβδομάδα. Τη σκηνοθεσία για φέτος υπογράφει ο Διονύσης Φερεντίνος, αφού ο Αντώνης Αγγελόπουλος θα αναλάβει την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τόσο στις «Σαββατογεννημένες» όσο και «Στο παρά πέντε».

Εδωσαν ρεσιτάλ

Οι θερμοκρασίες υψηλές, αλλά τα τρία ζευγάρια της σειράς (Αντώνης Αντωνίου - Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Πάνος Βλάχος - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) έδωσαν ρεσιτάλ με τα μαγιό τους, τα καπέλα τους, τις σκηνές τους, ενώ επιστρατεύτηκαν ακόμη και σανίδες του σερφ. Τα γυρίσματα άρχισαν το πρωί και ολοκληρώθηκαν το βράδυ. Οι λουόμενοι διέκοπταν αρκετά συχνά τις «σκηνές» προκειμένου να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τους δημοφιλείς ηθοποιούς.

Σύμφωνα με την υπόθεση του τρέιλερ, οι διακοπές για τους ήρωές μας τελειώνουν και όλοι μαζεύουν τα πράγματά τους από τις αμμουδιές. Κάποιοι όμως θα γυρίσουν μαλωμένοι. Ο Χάρης (Πάνος Βλάχος) και η Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) θα χωρίσουν με την άφιξη της μαμάς εκείνου στην Αθήνα. Το ζευγάρι θα ακολουθήσει άλλους δρόμους και στη ζωή του Χάρη θα μπει μέχρι και η Αθηνά Οικονομάκου. Ωστόσο οι δυο τους θα τα βρουν ξανά, αφού δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλο. «Η αγάπη είναι ιερό και δύσκολο συναίσθημα, εξυψώνει τον άνθρωπο και πάνω απ' όλα σημαίνει πίστη και προσμονή για τον καλύτερο δυνατό εαυτό σου. Γιατί μέσα από την αγάπη έρχεται η ολοκλήρωση της ύπαρξής σου. Και δεν υπάρχει τέλος σε αυτό τον αγώνα για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Είναι αγώνας ταπείνωσης» λέει στην «Espresso» ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος μίλησε και για τη σταθερά ποιοτική εξέλιξη της δουλειάς του. «Ο μόνος στόχος μου στη δουλειά είναι να υπάρχει μια συγκεκριμένη ηθική κατεύθυνση. Αλλες σκέψεις δεν κάνω. Οταν συνεργάζεσαι με ηθικούς ανθρώπους -είναι λίγοι, αλλά υπάρχουν και εμπνέουν ακόμη-, είσαι κι εσύ δημιουργικός στην τέχνη σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα