Και τώρα το Ρίο

ΑΘΛΗΤΙΚΑΚαι τώρα το ΡίοΤετάρτη, Ιούλιος 13, 2016 - 17:15

Στην Κατερίνα Στεφανίδη και τη Βούλα Παπαχρήστου, τις δύο μεγάλες θριαμβεύτριες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, στράφηκαν τα φλας κατά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από το Αμστερνταμ.

Πρώτη την εμφάνισή της στον χώρο αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» έκανε η χάλκινη στο τριπλούν Παπαχρήστου,

καθώς δεν έβλεπε την ώρα να αγκαλιάσει την κόρη της Κωνσταντίνα.

«Ηταν το δεύτερο μετάλλιο μέσα σε έξι μήνες. Τρομερή υπόθεση. Το έχουμε εδώ (σ.σ.: το μετάλλιο), χαραγμένο με όνομα, επίδοση, είμαστε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουμε τώρα για Ρίο» δήλωσε.

Diamond League

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης (στο επί κοντώ) Κατερίνα Στεφανίδη μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ. Με το χαμόγελο στα χείλη δήλωσε:

«Πήγαμε στο Αμστερνταμ με στόχο το χρυσό, το καταφέραμε, είχαμε και δεύτερο στόχο το ρεκόρ αγώνα, το καταφέραμε και αυτό ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουμε με ανάλογο τρόπο. Εχουμε μπροστά μας δύο Diamond League πριν από τους αγώνες του Ρίο και το σημαντικότερο είναι να μείνω υγιής τον επόμενο μήνα και θα πάνε όλα καλά στους Ολυμπιακούς. Είναι ακόμα μακριά το Ρίο.

Αυτό είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων του 2005 και ελπίζω να έρθουν κι άλλα χρυσά μετάλλια στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα