Καυτές νύχτες με το νέο αμόρε

16:40 8/1/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΦΟΥΡΕΪΡΑΚαυτές νύχτες με το νέο αμόρεΠέμπτη, Ιανουάριος 8, 2015 - 16:34

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει! Ο νέος «Ανεμος Αγάπης» που φύσηξε στην προσωπική ζωή της Ελένης Φουρέιρα την έχει κάνει να χορεύει ακόμη και στο καμαρίνι της! Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που μέσα στις γιορτές εμφανίστηκε πρώτη φορά δημόσια στο πλευρό του πλοιοκτήτη Σπυράγγελου Λυκούδη, μοιράστηκε με τους fans της ένα instagram-ικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Σ' αυτό η Ελένη χορεύει γελώντας, με δύο στενούς συνεργάτες της να την καμαρώνουν και να της κάνουν... αέρα με το πιστολάκι! Κι όλα αυτά λίγο προτού βγει στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, όπου τραγουδάει φέτος με τον Νίκο Βέρτη. «Λίγη τρέλα πάντα χρειάζεται. Ασχετα που εμείς έχουμε μπόλικη» σημείωσε η ίδια στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτηση του παραπάνω βίντεο.

Στο μεταξύ, είδαν το φως της δημοσιότητας κι άλλες φωτογραφίες από τις δημόσιες εξόδους της τραγουδίστριας με τον Κεφαλλονίτη που της... έκλεψε την καρδιά. Τις χρονιάρες νύχτες που προηγήθηκαν το ζευγάρι που αγαπάει γενικώς τις... τσάρκες στα μπουζούκια δεν γινόταν να μην κυκλοφορήσει στην Αθήνα. Ετσι, μετά τον Νίνο και τον Διονύση Σχοινά, τους οποίους είχαν επιλέξει να απολαύσουν... αθόρυβα τις πρώτες φορές που βγήκαν, η πρώτη επίσημη για την Ελένη και τον Σπυράγγελο καταγράφηκε στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης, στο Γκάζι, και τράβηξε τα φωτογραφικά φλας σαν μαγνήτης.
Ο νεαρός πλοιοκτήτης και η σέξι αοιδός συνοδεύονταν από μεγάλη παρέα φίλων και υπήρξαν πολύ διακριτικοί μεταξύ τους, αφού γνώριζαν πολύ καλά ότι στον χώρο υπήρχαν paparazzi και δεν ήθελαν να δώσουν λαβές για σχόλια. Παρ' όλα αυτά, στη διάρκεια της βραδιάς δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Σπυράγγελος βρέθηκε δίπλα στην ωραία Ελένη του, μιλώντας μαζί της και κρατώντας την τρυφερά από τους ώμους. Το ζευγάρι έφτασε στο μαγαζί λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα