Ιταλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της

ΚΟΣΜΟΣΙταλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό τηςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 29, 2017 - 19:52

❱❱ Για 20 ολόκληρα χρόνια περίμενε τον «Κύριο Τέλειο» μια 40χρονη Ιταλίδα καθηγήτρια Φυσικής αγωγής, μέχρι που κουράστηκε και παντρεύτηκε τον... εαυτό της. Η αναζήτηση του ενός και μοναδικού άντρα απέβη άκαρπη για τη Λάουρα Μέσι.

Μετά τη διάλυση ενός 12χρονου δεσμού της το 2015 η Μέσι υποσχέθηκε στον εαυτό της πως θα τον... παντρευόταν αν μέχρι τα 40 της δεν έβρισκε τον ιδανικό άντρα. Και το έκανε. Φόρεσε το νυφικό των ονείρων της, κράτησε ένα μπουκέτο από τα λουλούδια που αγαπούσε και, συνοδευόμενη

από τα παρανυφάκια της, ενώπιον 70 καλεσμένων, είπε το «θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» στον εαυτό της. Και σφράγισε την υπόσχεση με μια διαμαντένια βέρα.



Στη συνέχεια πήρε τους αγαπημένους της προσκεκλημένους και χόρεψαν μέχρι πρωίας στη δεξίωση, όπου έκοψε περιχαρής μια τριώροφη τούρτα που στόλιζε μία πανέμορφη τοσοδούλα νύφη. Μετά τη δεξίωση έφυγε κατευθείαν για μήνα του μέλιτος στην Αίγυπτο. Ο «γάμος», ο οποίος δεν αναγνωρίζεται επίσημα, έγινε στη Λισόν της Λομβαρδίας και μπορεί να της κόστισε σχεδόν 10.000 ευρώ, αλλά κράτησε την υπόσχεσή της και απέδειξε πως η ευτυχία της δεν εξαρτιόταν από κανέναν «πρίγκιπα του παραμυθιού».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα