«Ήμουν καυτός για να έρθω»

16:32 6/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Ήμουν καυτός για να έρθω»Τετάρτη, Σεπτέμβριος 6, 2017 - 16:32

❱❱ Ο Προτό αποκάλυψε ότι έβαλε λεφτά από την τσέπη του για να πιάσει Λιμάνι

Από τον
Χάρη Δάντση

Ο ρόλος για τον οποίο αποκτήθηκε ο Σίλβιο Προτό ήταν ξεκάθαρος από την αρχή! Παρότι όμως ο Βέλγος τερματοφύλακας γνώριζε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έχει «σφραγίσει» τα γάντια του βασικού στα χέρια του Στέφανου Καπίνο και τον προόριζε για Νο2, έβγαλε χρήματα από την τσέπη του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Ολα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ. Τότε, ο Μότζι πήρε το τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έψαχνε δεύτερο τερματοφύλακα και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε. Μετά, με πήρε ο ίδιος ο Χάσι τηλέφωνο. Του είπα ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά ήμουν “καυτός” για να έρθω» ανέφερε αρχικά στο DH.de ο 34χρονος πορτιέρο, συμπληρώνοντας ότι «πίστευα ότι η Οστάνδη θα με άφηνε ελεύθερο, αφού πήγα σε αυτήν ως ελεύθερος από την Αντερλεχτ. Αλλά ζήτησε 1.500.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή. Ο ιδιοκτήτης της Οστάνδης, Μαρκ Κουκ, δεν με άφηνε να φύγω χωρίς χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρώσει αυτό το ποσό και έβαλα τα μισά εγώ, τα υπόλοιπα η ομάδα και ο μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ άφησε στην άκρη την προμήθειά του». Και κατέληξε: «Εκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. Η Οστάνδη δεν με σεβάστηκε». Ο Προτό, πάντως, δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του νωρίτερα απ' ό,τι υπολόγιζε. Αν ο Καπίνο δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον μικροτραυματισμό που αντιμετωπίζει, τότε ο Βέλγος θα κληθεί να υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη« εστία στο σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Σχετικά με τον Γιαννιώτη, που έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Ατρόμητο, ο πειραϊκός σύλλογος διατήρησε το δικαίωμα προτεραιότητας σε μελλοντική μεταγραφή. Εν τω μεταξύ, με δάκρυα στα μάτια αναχώρησε χθες για τη Γερμανία ο Ρέτσος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι πωλήθηκε αντί 22.000.000 ευρώ στη Λεβερκούζεν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα