Ηφαιστιακός έρωτας για Ράνια και Γαβριήλ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗφαιστιακός έρωτας για Ράνια και ΓαβριήλΔευτέρα, Μάιος 23, 2016 - 13:01

Το ζευγάρι πήγε στο πατρικό σπίτι του Σακελλαρίδη, στην πανέμορφη Νίσυρο

Το γραφικό ορεινό χωριουδάκι Νικιά στη Νίσυρο επέλεξαν για το μίνι ταξίδι του μέλιτος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Πολύ μακριά από τους παπαράτσι των κοσμικών προορισμών, το ζευγάρι απόλαυσε ήρεμες διακοπές και βόλτες στη γενέτειρα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, ενώ διέμεινε στο πατρικό σπίτι της οικογένειας, ένα υπέροχο, πέτρινο, αναπαλαιωμένο αρχοντικό.
Ο πρώην δήμαρχος του νησιού Νικόλαος Παπάτσος ήταν από τους πρώτους που «μαρτύρησαν» την παρουσία των νεονύμφων στη Νικιά, ανεβάζοντας μάλιστα στο διαδίκτυο και φωτογραφία με την πρόσοψη της οικίας Σακελλαρίδη. Πρόκειται για ένα δίπατο αρχοντικό που υπακούει στην κλασική αρχιτεκτονική του νησιού, με δύο υπέροχες στήλες στην είσοδο και οικόσημο πάνω από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου.

Αγκαλιές και ευχές

Ο τοπικός τύπος «Νισυριακοί αντίλαλοι» επιβεβαίωσε επίσης την είδηση ότι Σακελλαρίδης - Τζίμα πέρασαν τις διακοπές τους στη Νίσυρο, ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως οι κάτοικοι ήταν επί της υποδοχής με χαμόγελα, αγκαλιές και ευχές.
Ο γιος του τραπεζικού υπαλλήλου και της καθηγήτριας Οικιακής Οικονομίας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί του νότιου Αιγαίου, το οποίο έχει συνδέσει με τα ανέμελα καλοκαίρια των παιδικών χρόνων του. Γι' αυτό οι προσκλήσεις για τραπεζώματα και γλέντια από συγγενείς και φίλους ήταν πολλά. Ομως το ζευγάρι προτίμησε να απολαύσει τους ήσυχους περιπάτους, τα μαγικά ηλιοβασιλέματα και τα ρομαντικά δείπνα με θέα τη θάλασσα.

Η αναχώρησή τους για την ηφαιστειακή Νίσυρο, που διαθέτει ενεργό κρατήρα ηφαιστείου (αποτελεί και το αξιοθέατο του νησιού), έγινε λίγα 24ωρα μετά τον πολιτικό γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου στο δημαρχείο της Αθήνας. Η μίνι απόδραση εντός Ελλάδας προτιμήθηκε από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και τη δημοσιογράφο που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, καθώς το ζευγάρι περιμένει σε λίγους μήνες την κορούλα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα