Ιδού οι επτά απαγωγείς του Λεμπιδάκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΙδού οι επτά απαγωγείς του ΛεμπιδάκηΠέμπτη, Οκτώβριος 12, 2017 - 13:21

❱❱ Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων για την υπόθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Από την
Εύα Παπαδάτου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Οι επτά απαγωγείς, που έχουν προφυλακιστεί, είναι ηλικίας 22-60 ετών, όλοι Ελληνες και ντόπιοι.

Ο 43χρονος Ρεθυμνιώτης Εμμανουήλ Κλάδος είναι ιδιοκτήτης

της μάντρας στην οποία κρατούνταν ως την απελευθέρωσή του ο 53χρονος επιχειρηματίας.
Ο 40χρονος Βασίλης Γρηγοριάδης ή «Σαλονικιός», που αποκαλούνταν «Σκοπιανός» επειδή γεννήθηκε στην ΠΓΔΜ, ήταν ένας από τους δύο φύλακες.

Ο 44χρονος Χανιώτης Εμμανουήλ Πολομαρκάκης, ιδιοκτήτης γνωστού στριπτιζάδικου στο Ρέθυμνο, με μεγάλη περιουσία ως αγρότης, είναι από τα κεντρικά πρόσωπα και φέρεται ως ενορχηστρωτής της απαγωγής. Ο 22χρονος Ρεθυμνιώτης Ελευθέριος Γλυνιαδάκης οδήγησε ουσιαστικά την Αστυνομία στην εξάρθρωση του δεύτερου πυρήνα των απαγωγέων.


Ο 46χρονος Σταμάτης Πολάκης, ακτιβιστής κατά των πλειστηριασμών, επίσης από το Ρέθυμνο, έβαλε στο κόλπο τον 60χρονο Χρήστο Παντρεμένο, που με τη σειρά του «μύησε» τη 17χρονη κόρη του, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά τη σύλληψή της.

Τέλος, ο 45χρονος αγρότης Εμμανουήλ Σταγογιάννης, που γεννήθηκε στο Ρέθυμνο, αν και φέρεται ότι ανήκει στον πρώτο πυρήνα που έκανε την απαγωγή, δεν έχει εξακριβωθεί αν ήταν ένας από τους τέσσερις που απήγαγαν τον επιχειρηματία το απόγευμα της 30ής Μαρτίου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα