Η Ζένια θα γίνει ηθοποιός

ΥΓΕΙΑΗ Ζένια θα γίνει ηθοποιόςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 21, 2015 - 16:57

Στα καλλιτεχνικά χνάρια που χάραξαν ο αξέχαστος πατέρας της Βλάσσης Μπονάτσος και η γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να βαδίσει η Ζένια Μπονάτσου.

«Η γιαγιά μου λέει ότι είναι δύσκολο και θέλει πολλή δουλειά, αλλά αν σου αρέσει κάτι και δουλέψεις πάνω σ' αυτό, τα καταφέρνεις» δήλωσε χαρακτηριστικά η 18χρονη πλέον εγγονή της Ζωίτσας, συμπληρώνοντας ότι έχει γραφτεί ήδη σε δραματική σχολή. Φορώντας ένα εντυπωσιακό μίνι, το οποίο είχε συνδυάσει με κομψό σακάκι παραλλαγής και

ψηλοτάκουνα παπούτσια, η Ζένια τράβηξε πάνω της τα φλας στη διάρκεια της πρεμιέρας της χοροθεατρικής παράστασης «Inside Us», την οποία σχεδίασε η θεία της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η παράσταση φιλοξενείται σε σκηνή του πολυχώρου Αθηναΐς, στο Γκάζι, όπου θα ανέβει στα τέλη Οκτωβρίου και η κωμωδία «Νύφη κουράγιο» με πρωταγωνίστριες τη Ζωή Λάσκαρη και τη Μαρία Ελένη (στην πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός).

Η Ζένια Μπονάτσου εμφανίστηκε στον πολυχώρο μαζί με τη μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου και φυσικά δεν έλειψαν οι αγκαλιές με τη λατρεμένη γιαγιά της μπροστά στους φωτογράφους και στις τηλεοπτικές κάμερες. Είναι να μην καμαρώνει η Λάσκαρη με τέτοια κούκλα εγγονή;

Keywords
Τυχαία Θέματα