Η Βλαντή έκλεψε την παράσταση και μετά τις «Σκηνές από έναν γάμο»

SHOWBIZΗ Βλαντή έκλεψε την παράσταση και μετά τις «Σκηνές από έναν γάμο»Πέμπτη, Νοέμβριος 6, 2014 - 16:49

Φορώντας μακρύ φόρεμα με animal print η Παναγιώτα Βλαντή δέχτηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές από φίλους και θαυμαστές μετά το τέλος της πρεμιέρας της παράστασης «Σκηνές από έναν γάμο», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Δάνη Κατρανίδη. Το έργο ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Πόλη, που τιμά το «Ετος Ινγκμαρ Μπέργκμαν», με τους

δύο ηθοποιούς (για τους οποίους πέρυσι είχε ακουστεί ότι συνδέονται και αισθηματικά, ωστόσο το διέψευσαν) να ερμηνεύουν υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Ενκε Φεζολλάρι.Η όμορφη ηθοποιός έλαμπε μέσα στην ιδιαίτερη δημιουργία, ωστόσο προηγουμένως είχε μαγέψει στη σκηνή ως Μαριάννα. Είναι η σύζυγος του Γιόχαν, ο οποίος κάνει χίλια κομμάτια την εικόνα του τέλειου γάμου τους, όταν της αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος με μια νεότερη γυναίκα.

Σχέση

Στο πέρασμα του χρόνου βλέπουμε τη Μαριάννα να έχει παντρευτεί έναν άλλον άνδρα, που έχει καταφέρει να την απελευθερώσει, ενώ ο Γιόχαν νιώθει να «πνίγεται» στη σχέση του. Το έργο «Σκηνές από έναν γάμο» ανήκει στην τελευταία δραματουργική περίοδο του Σουηδού σκηνοθέτη και σεναριογράφου και η επιτυχία που γνώρισε πέρυσι στο αθηναϊκό κοινό «ανάγκασε» τους συντελεστές να το ανεβάσουν για δεύτερη χρονιά. Την πρωτότυπη μουσική σύνθεση υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα