Η Β' Σταρ Ελλάς λατρεύει την Εγκληματολογία

SHOWBIZΗ Β' Σταρ Ελλάς λατρεύει την ΕγκληματολογίαΤετάρτη, Μάιος 18, 2016 - 16:25

Είναι μόλις 18 χρόνων και έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο της Β' Σταρ Ελλάς. Η Ραφαέλα Ροδινού δεν είναι ακόμη ένα όμορφο κορίτσι που κυνήγησε το όνειρό του στα καλλιστεία και επιθυμεί να ασχοληθεί με το modeling, αλλά έχει βάλει στόχο την... Εγκληματολογία.

Με καταγωγή από την Κρήτη (έχει γεννηθεί στα Χανιά),

η Ραφαέλα φοίτησε σε αγγλόφωνο σχολείο της Ολλανδίας, ενώ παράλληλα έκανε σπουδές πάνω στον χορό, τον οποίο αγαπούσε. Επέστρεψε με την οικογένειά της στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Ψυχολογία

«Σπουδάζω Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω να μεταπηδήσω στην Εγκληματολογία. Από μικρή μού άρεσε ο συγκεκριμένος επαγγελματικός τομέας, σε αντίθεση με το modeling, το οποίο προέκυψε εξαιτίας της ενασχόλησής μου με τον χορό». Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, δεν παρακολουθούσε ποτέ τα καλλιστεία. «Οταν άρχισα να μεγαλώνω, οι οικείοι μου άρχισαν να επιμένουν ότι θα έπρεπε να πάρω μέρος.

Το μυαλό μου, όμως, ήταν στις πανελλήνιες και στη σχολή όπου ήθελα να περάσω. Οταν τελείωσα με τις εξετάσεις, αποφάσισα να δοκιμάσω και, μάλιστα, δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα τον δεύτερο τίτλο» υποστηρίζει. Η Ραφαέλα σπουδάζει στο Ρέθυμνο, γεγονός που τη δυσκολεύει στο να συντονίζει τις σπουδές της, το modeling και τον χορό, με τον οποίο ασχολείται επαγγελματικά. Οπως λέει, φέτος θα πάρει και πάλι μέρος στα καλλιστεία με σκοπό να στεφθεί Σταρ Ελλάς. Ωστόσο, τα σχέδιά της είναι άλλα: «Σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό, ώστε να σπουδάσω εκεί Εγκληματολογία, την οποία θα συνδυάσω με το modeling».

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα