Η Τζούλια επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

SHOWBIZΗ Τζούλια επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματοςΤετάρτη, Ιούλιος 29, 2015 - 18:39

Λίγο κρασί, λίγο Μύκονος και ο άντρας της! Οπως δεν λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή, έτσι δεν λείπει και η Τζούλια Αλεξανδράτου από το νησί των ανέμων κάθε καλοκαίρι.

Η πρώην πορνοστάρ της Sirina, που εδώ και περίπου έναν χρόνο φωτογραφίζεται ντυμένη προσπαθώντας να κάνει καριέρα μοντέλου στην Ευρώπη με το όνομα Ιουλία Καρπόζηλου, εμφανίστηκε στην παραλία Παράγκα μαζί με τον άντρα της Κρίστιαν και φυσικά τράβηξε πάνω της τα βλέμματα.

Η ίδια, ακολουθώντας την πάγια τακτική της να διοχετεύει στιγμές από την καθημερινότητά της στα social media, ανέβασε φωτογραφίες της από την πλαζ μαζί με τον άντρα της, με τον οποίο ζουν μόνιμα στη Βιέννη. Σε αυτές η Τζούλια εμφανίζεται με ένα μαύρο μπικίνι, πολύ αδύνατη όπως πάντα, να απολαμβάνει το κοκτέιλ ή το κρασί της και να παίρνει τσαχπίνικες πόζες μέσα στη θάλασσα. Η εικόνα ωστόσο που κέρδισε τα περισσότερα likes είναι μία όπου έχει απλωμένα μπροστά της διάφορα μεσογειακά καλούδια όπως τζατζίκι, ντάκο και χωριάτικη σαλάτα. Σαν την πατρίδα, πουθενά!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα