Η συναυλία των συναυλιών

15:51 5/5/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ συναυλία των συναυλιώνΠέμπτη, Μάιος 5, 2016 - 15:50

Οι γερόλυκοι της ποπ και της ροκ μουσικής αποδεικνύουν ότι μπορούν ακόμα να προκαλούν σασπένς. Ο Πολ Μακάρτνεϊ, ο Μπομπ Ντίλαν, οι Rolling Stones και οι The Who ανάρτησαν όλοι στις σελίδες τους στο facebook

βίντεο όπου αφήνουν να εννοηθεί ότι κάτι ετοιμάζουν για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η φήμη που κυκλοφορεί εδώ και καιρό και φαίνεται να αποκτά κάποια αξιοπιστία έπειτα από αυτό το συντονισμένο ανέβασμα των βίντεο θέλει τους διάσημους μουσικούς να οργανώνουν ένα μουσικό φεστιβάλ που θα απευθύνεται στη γενιά των baby boomers, δηλαδή σε όσους έχουν κλείσει τα -ήντα.

Η εφημερίδα «Los Angeles Times» ήταν αυτή που έκανε πρώτη νύξη τον περασμένο μήνα για ένα πιθανό φεστιβάλ, επικαλούμενη την πληροφορία ότι η εταιρία παραγωγής Goldenvoice βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους γνωστούς μουσικούς προκειμένου να συμμετέχουν σε μια φιλόδοξη μουσική διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Goldenvoice βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του φεστιβάλ Coachella, οπότε ήδη κάποιοι έχουν βαφτίσει ήδη το όνομα του θρυλούμενου νέου φεστιβάλ Oldchella, ένα λογοπαίγνιο που κάνει σαφή αναφορά στη μεγάλη ηλικία των διοργανωτών αλλά και του κοινού που θα προσελκύσει.

Μαζί με τον Μακάρτνεϊ, τους Stones, τον Ντίλαν, τον Γουότερς και τους The Who φημολογείται επίσης η συμμετοχή και του Νιλ Γιανγκ, ο οποίος πάντως δεν έχει ανεβάσει ακόμα μυστηριώδες βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα