Η sexy κόρη της Ανι Λένοξ ερωτοτροπεί με Δανή καλλονή

ΚΟΣΜΟΣΗ sexy κόρη της Ανι Λένοξ ερωτοτροπεί με Δανή καλλονήΔευτέρα, Οκτώβριος 23, 2017 - 18:21

❱❱ Στο κρεβάτι με Δανή καλλονή συνέλαβε η κάμερα την κόρη της Ανι Λένοξ, την Τάλι.

Ωστόσο, το καυτό στιγμιότυπο με τα δύο μοντέλα να κυλιούνται αισθησιακά στα σεντόνια δεν είναι τίποτε άλλο παρά μέρος της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου εσωρούχων Agent Provocateur.

Η 24χρονη Τάλι Λένοξ, η οποία φαίνεται ότι κληρονόμησε το έντονο ταμπεραμέντο της μητέρας της και η Βορειοευρωπαία Σόλβιγκ Μορκ κοιτάζουν προκλητικά τον φακό, ενώ παράλληλα παίζουν με τα σέξι εσώρουχά τους, αναδεικνύοντάς τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Σάρα Σότον, διευθύντρια του Agent Provocateur, δήλωσε ότι η Τάλι είχε το ιδανικό πρόσωπο και σώμα για να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων. «Πάντα είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με πολύ σέξι κυρίες. Μου άρεσε που δούλεψα μαζί σου, Τάλι Λένοξ. Είσαι το απόλυτο κορίτσι AP» έγραψε στα social media, με την Τάλι να της ανταποδίδει τις ευχαριστίες για την «ονειρεμένη συνεργασία».

Το συμβόλαιο της Τάλι Λένοξ με τον οίκο Agent Provocateur ήρθε δύο χρόνια μετά τη δήλωση της μητέρας της ότι η Τάλι σταματάει το μόντελινγκ γιατί βαρέθηκε να ανησυχεί διαρκώς για το βάρος της. «Τα χρήματα είναι πολλά, αλλά το ερώτημα “είμαι αρκετά αδύνατη;” την έκανε να νιώθει δυστυχής» ανέφερε τότε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα