Η Ρούπα θα «μιλήσει» για την πτήση τρόμου

16:00 1/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ Ρούπα θα «μιλήσει» για την πτήση τρόμουΤρίτη, Μάρτιος 1, 2016 - 15:54

Οι Αρχές περιμένουν αντίδρασή της για όσα συνέβησαν στο ελικόπτερο, συμπληρώνοντας τα κενά από την κατάθεση του πιλότου

Νέες κινήσεις περιμένουν από την Πόλα Ρούπα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά την αποτυχημένη απόπειρά της να απελευθερώσει τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη, η οποία απετράπη χάρη στην ηρωική αντίδραση του πιλότου του ελικοπτέρου που είναι πρώην αστυνομικός.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι τις ερχόμενες

ημέρες θα υπάρξει κάποια αντίδραση της καταζητούμενης και πιθανολογούν ότι η σύντροφος του φυλακισμένου αντάρτη πόλης θα δημοσιοποιήσει ανακοίνωση, στην οποία θα περιγράφει μέσα από τη δική της οπτική όσα συνέβησαν την προπερασμένη Κυριακή μέσα στο ελικόπτερο. Η αναμενόμενη ανακοίνωση της Πόλας Ρούπα ίσως φωτίσει κάποια κενά και ασάφειες που προέκυψαν από την κατάθεση που έδωσε ο πιλότος του ελικοπτέρου στους πρώην συναδέλφους του.

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 05-06/03) παρουσιάζει:
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ
Τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού σε μία διπλή κασετίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής διαπιστώνουν ορισμένα σημεία που δεν διευκρινίζει ξεκάθαρα ο έμπειρος πρώην αστυνομικός και αφορούν το διάστημα από την στιγμή που προσγείωσε το ελικόπτερο έως τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη τής -άγνωστης τότε στον ίδιο- επιβάτιδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη είχε αφήσει τον σάκο και τα υπόλοιπα πράγματά της στα πίσω καθίσματα του εξαθέσιου ελικοπτέρου, ενώ η ίδια καθόταν μπροστά και δίπλα στον πιλότο.

Απορίες

Οταν το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις Ερυθρές, έπειτα από τη συμπλοκή της με τον πιλότο, η Ρούπα δεν ήταν σε θέση να πάρει τα πράγματα από εκεί που τα είχε αφήσει. Η λογική λέει πως, αν κατέβηκε όπως όπως από το ελικόπτερο, δύσκολα θα άνοιγε την πίσω πόρτα για να πάρει τον σάκο της και να εξαφανιστεί.

Επίσης, απορίες δημιουργεί το γεγονός ότι ο πιλότος του ελικοπτέρου, αντί να ενημερώσει άμεσα τις Αρχές για όσα είχαν συμβεί και να παραμείνει στο σημείο περιμένοντας τους πρώην συναδέλφους του, απογείωσε το ελικόπτερο και κατευθύνθηκε προς τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην οποία εργάζεται! Από εκεί ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, όταν όμως πια είχε ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος για να αποκλειστεί η περιοχή στις Ερυθρές: «Εάν είχαμε ειδοποιηθεί έγκαιρα, υπήρχε ο μηχανισμός για άμεσο αποκλεισμό της περιοχής και εντοπισμό της καταζητούμενης» λέει στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών. Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι ο πιλότος είχε να αντιμετωπίσει μια ένοπλη γυναίκα τη στιγμή που ο ίδιος ήταν άοπλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα