Η Ραχήλ με φόρεμα που βγάζει μάτια

12:58 6/5/2015 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ Ραχήλ με φόρεμα που βγάζει μάτιαΤετάρτη, Μάιος 6, 2015 - 12:54

Η αλλαγή θερμοκρασίας και η καλοκαιρία έκαναν τη βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή να επιλέξει πιο τολμηρά στιλιστικά σύνολα. Ετσι στα μουντά χρώματα του ελληνικού Κοινοβουλίου το βράδυ της Δευτέρας έκανε... εισβολή χρώματος.

Η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει σε «ιδιαίτερες» εμφανίσεις, άλλοτε επιτυχημένες που αναδεικνύουν το σώμα της και άλλοτε όχι τόσο...

Αυτή τη φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

επέλεξε ένα εξαιρετικά στενό μίντι, πράσινο φόρεμα για να εμφανιστεί στη Βουλή, με αποτέλεσμα να μην περάσει απαρατήρητη.

Με έντονο πράσινο φόρεμα σε εξαιρετικά στενή γραμμή, χωρίς μανίκια, η Ραχήλ Μακρή σηκώθηκε, άναψε «φωτιές» στο ελληνικό Κοινοβούλιο και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα.

Η κυρία Μακρή συνδύασε το σύνολό της με μαύρες ψηλές γόβες και ένα μεγάλο μαύρο κολιέ. Μάλιστα αίσθηση προκαλεί και το τατουάζ με τη σπαρτιατική περικεφαλαία και το «Λ» των Λακεδαιμόνιων.

Η ίδια σηκώθηκε, συνομίλησε με συναδέλφους της στη Νέα Δημοκρατία και στη συνέχεια ανέβηκε στα πρώτα σκαλιά των υπουργικών εδράνων στη Βουλή. Εκεί ακούμπησε νωχελικά, σχεδόν με ένα λίκνισμα, και τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα