Η πρώτη γυναίκα που κάθεται στους πάγκους της Γ' Εθνικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑΗ πρώτη γυναίκα που κάθεται στους πάγκους της Γ' ΕθνικήςΔευτέρα, Οκτώβριος 10, 2016 - 17:50

Ακόμη ένα ανδρικό κάστρο έπεσε! Η Ανθούλα Σαββίδου (φωτό) γράφει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας σε επίπεδο Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Πώς έγινε αυτό; Η προπονήτρια κλήθηκε από τη διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Νίκο Θεοδοσιάδη, ο οποίος απομακρύνθηκε από το πόστο του μετά την ήττα με 3-0, εντός έδρας, από τον Απόλλωνα Λάρισας. Κι αν πει κάποιος ότι αυτό

έγινε για… χαριστικούς λόγους, η απάντηση δεν αφήνει περιθώρια.

Η Σαββίδου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και έχει εμπειρία από την κατηγορία, καθώς πέρυσι ήταν όλη τη χρονιά συνεργάτιδα του Θεοδοσιάδη, ενώ έχει παίξει ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια, στην ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Η προπονήτρια από την Κατερίνη έκανε χθες το ντεμπούτο της, καθώς ήταν στον πάγκο της ομάδας της Πιερίας στο παιχνίδι του Βελεστίνου κόντρα στον Ρήγα Φεραίο (2-2) για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας, έχοντας για συνεργάτη της τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Μήθυμη.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Γιώργος Γαβρίδης αποκάλυψε: «Θα της δώσουμε την ευκαιρία. Είναι οριστικό. Δεν ψάχνουμε για προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα