Η πρώην Μις Ουκρανία το 'σκασε από τον σύζυγό της

17:50 7/9/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ πρώην Μις Ουκρανία το 'σκασε από τον σύζυγό της Τετάρτη, Σεπτέμβριος 7, 2016 - 17:49

«Βγαίνω να πάρω λίγο αέρα» είπε στον Ιταλό επιχειρηματία σύζυγό της το μοντέλο από την Ουκρανία και εξαφανίστηκε. Εναν μήνα αργότερα, ο σύζυγος την εντόπισε στις ΗΠΑ, μαζί με φίλες της και έναν άντρα, και κατέθεσε μήνυση εις βάρος της για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης, ενεργοποιώντας τη διαδικασία διαζυγίου.

Η Αννα Ζαϊακίβσκα είναι μοντέλο από την Ουκρανία,

η οποία κέρδισε το στέμμα της Μις Ουκρανίας και εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World το 2013. Στις 22 Δεκεμβρίου του 2015 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία από το Μιλάνο και από τότε ζούσαν μαζί στην Ιταλία. Την 1η Ιουλίου όμως, σύμφωνα με τη «Repubblica», είπε στον σύζυγό της ότι έκανε ζέστη και θα έβγαινε για να πάρει λίγο αέρα. Πήρε μαζί της τα προσωπικά έγγραφά της και 6.000 ευρώ που βρίσκονταν στο σπίτι και από τότε δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Ο επιχειρηματίας Τζιανλούκα Τσερβάρα κατήγγειλε την εξαφάνισή της στην αστυνομία, καθώς φοβήθηκε ότι της έχει συμβεί κάτι κακό. Αργότερα όμως, όπως αναφέρει στη μήνυσή του, ψάχνοντας τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαπίστωσε ότι το μοντέλο ανέβαζε φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη παρέα με έναν άντρα και φίλες της. Η δικηγόρος του επιχειρηματία Λάουρα Κοσάρ δήλωσε ότι το ζευγάρι τα πήγαινε καλά και η πράξη της είναι ανεξήγητη.

Keywords
Τυχαία Θέματα