Η πορνοστάρ «έλιωσε» και την Γκίζα

16:43 4/5/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ πορνοστάρ «έλιωσε» και την ΓκίζαΔευτέρα, Μάιος 4, 2015 - 16:42

Η Κάρμεν ντε Λουζ «ξαναχτύπησε» και οι Αιγύπτιοι αξιωματούχοι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Η γνωστή πορνοστάρ ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook φωτογραφίες από την επίσκεψή της στις πυραμίδες της Γκίζας, όπου -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε τα οπίσθιά της, καθισμένη σε καμήλα, με φόντο τις πυραμίδες και σχόλιο «Καλωσορίσατε στην Αίγυπτο».

Στο σετ των φωτογραφιών υπάρχουν και άλλες πόζες, προκλητικές και μη, ωστόσο αυτή με τα οπίσθια είναι που έβγαλε από τα ρούχα τους τους υπευθύνους για τις αρχαιότητες. Εκείνο που τους εξόργισε ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός πως επρόκειτο για το δεύτερο «χτύπημά» της, αφού μερικούς μήνες νωρίτερα είχε δημοσιοποιήσει κι άλλο σχετικό υλικό.

Οι αρμόδιες Αρχές της Αιγύπτου, μη έχοντας νομική βάση και στοιχεία για να την κατηγορήσουν για κάτι άλλο, άρχισαν έρευνα, επειδή, όπως λένε, η πορνοστάρ βρισκόταν στον αρχαιολογικό χώρο εκτός του ωραρίου λειτουργίας του. Το υπουργείο Αρχαιοτήτων ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι στις φωτογραφίες που ανέβασε η Ντε Λουζ δεν φαίνονται αυτοκίνητα ή τουρίστες, γεγονός που σημαίνει ότι η πορνοστάρ παρέμεινε στην περιοχή μετά τις 5.00 το απόγευμα, οπότε είχε κλείσει ο αρχαιολογικός χώρος.

Παρά την οργή των Αρχών, δεν ήταν λίγοι οι Αιγύπτιοι πολίτες που της έστειλαν ευχαριστήρια tweets, επειδή υποστηρίζει τον τουρισμό της χώρας. Στο μεταξύ, η διάσημη πορνοστάρ αρνήθηκε αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι πορνογραφικό βίντεο γυρίστηκε στην περιοχή, γύρω από τις πυραμίδες και τη Σφίγγα. Υποστήριξε μέσω του λογαριασμού της στο twitter ότι επισκέφθηκε τον χώρο ως τουρίστρια και όχι ως στρίπερ, και ότι δεν γύρισε βίντεο πορνό στην Αίγυπτο, σεβόμενη τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του λαού. Πήγε, όπως γράφει, ως επισκέπτρια, επειδή αγαπάει την Αίγυπτο.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που συνέβη στον χώρο των πυραμίδων. Τον Μάρτιο τουρίστες τράβηξαν βίντεο στο οποίο γυναίκα που εκθέτει το στήθος της κάνει στοματικό έρωτα στον κάμεραμαν, γεγονός που είχε προκαλέσει σάλο.

Κάτια Γιαπαλάκη

Δείτε τη φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα