Η Πέπη Τσεσμελή σε γραφείο τελετών

SHOWBIZΗ Πέπη Τσεσμελή σε γραφείο τελετώνΤετάρτη, Φεβρουάριος 18, 2015 - 15:44

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας! Η Πέπη Τσεσμελή πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γραφείου τελετών! Φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα η πάλαι ποτέ «γραμματέας» του θρυλικού «Ερωτοδικείου» και νυν εκρηκτική αοιδός πόζαρε πάνω σε φέρετρα θέλοντας, όπως δήλωσε στην «Espresso», να... ξορκίσει τον θάνατο με τον έρωτα! Μόνο που το αποτέλεσμα του shooting δείχνει ότι μάλλον... ξόρκισε την καλαισθησία!

Η

προκλητική φωτογράφιση της Πέπης πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του γραφείου τελετών Αναστασιάδη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο θόρυβο, αφού είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά, τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Ο συνεργάτης της τραγουδίστριας Κώστας Μιναρετζής επιμελήθηκε το concept αντλώντας την έμπνευσή του από μια καμπάνια που είχε προκαλέσει σάλο στην Πολωνία το 2010.

Συγκεκριμένα, ο κατασκευαστής φέρετρων Lindner είχε την ιδέα να φτιάξει ένα ημερολόγιο με μοντέλα, τα οποία φωτογραφήθηκαν πάνω και μέσα σε κάσες. Αποτέλεσμα; Το όνομά του ακούστηκε σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Εντονες αντιδράσεις

Φυσικά οι αντιδράσεις από διάφορες θρησκευτικές ομάδες ήταν έντονες. Ο ίδιος όμως απάντησε σε αυτές διαθέτοντας τα έσοδα από τις πωλήσεις του ημερολογίου του σε φιλανθρωπικό σκοπό. Βεβαίως στην περίπτωση του ημερολογίου του Πολωνού κατασκευαστή οι φωτογραφίες ήταν καλλιτεχνικές, ενώ η ελληνική βερσιόν με την Τσεσμελή μοιάζει μάλλον ερασιτεχνική!

Σε κάθε περίπτωση, η πληθωρική τραγουδίστρια κατάφερε με τη φωτογράφισή της για το γραφείο τελετών Αναστασιάδη να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. «Ξορκίζω τον θάνατο με τον έρωτα, διότι από τον έρωτα γεννιέται μια ζωή» δήλωσε η Πέπη στην «Espresso» εξηγώντας λακωνικά τους λόγους που την ώθησαν να προχωρήσει σ' αυτό το προκλητικό shooting.

Η ίδια, έχοντας υιοθετήσει εδώ και λίγους μήνες καινούργιο look στα μαλλιά της, συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή αυξάνονται συνεχώς τα views των δύο βιντεοκλίπ της στο YouTube. Πρόκειται για τη διασκευή της παλιάς επιτυχίας της Αντζελας Δημητρίου «Εσύ τι λες» και το σχετικά καινούργιο «Da da da da». Και τα δύο clips φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Μιναρετζή. Τέλος, η Πέπη βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να επανέλθει στη μικρή οθόνη με την εκπομπή «Μαγειροδικείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα