Η πάμπλουτη μπλόγκερ στου Αιγαίου τα blues

SHOWBIZΗ πάμπλουτη μπλόγκερ στου Αιγαίου τα bluesΠαρασκευή, Ιούλιος 17, 2015 - 14:22

Oχι που δεν θα ερχόταν καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα! Η Κιάρα Φεράνι, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα πριν από μερικούς μήνες, γέμισε τη βαλίτσα της με μαγιό και «πέταξε» για Μύκονο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η διάσημη μπλόγκερ του The Blond Salad, που βρίσκεται στη λίστα του «Forbes» με τους βαθύπλουτους κάτω των 30 ετών (εκτιμάται πως κερδίζει

8.000.000 δολάρια τον χρόνο, αφήνοντας πίσω της ακόμη και τον πλανητάρχη), είναι ήδη στο αιγαιοπελαγίτικο νησί με τους έντεκα συνεργάτες της και απολαμβάνει τις διακοπές της, χωρίς να ξεχνάει τους φαν του μπλογκ της.

Για τον λόγο αυτό η 28χρονη Ιταλίδα, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (ακολουθείται από 4.100.000 άτομα) τόσο για να δείξει τις στιλιστικές της επιλογές (άλλωστε το σούπερ επιτυχημένο της μπλογκ Τhe Blond Salad έχει να κάνει με τη μόδα, με εκατομμύρια κορίτσια να ακολουθούν τις συμβουλές της) όσο και τα όμορφα μέρη της Μυκόνου.

Πάντως, χθες το πρωί ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φορούσε σανδάλια από τη σειρά την οποία σχεδιάζει η Μαριέττα Χρουσαλά - το επισήμανε, μάλιστα, στα σχόλια που έκανε.

Μαζί με την παρέα της προτιμούν τις κοσμικές παραλίες, γι' αυτό με το που πάτησαν το πόδι τους στη Μύκονο, έτρεξαν για βουτιές στην Ψαρού.

Η Φεράνι, η οποία έχει εκπροσωπήσει κάποιους από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως, έχει καταφέρει να κερδίζει υπέρογκα ποσά τόσο μέσα από το μπλογκ της (γι' αυτό έχει έντεκα συνεργάτες που τη βοηθούν) όσο και από παράλληλες δραστηριότητες.

Η 28χρονη έχει σχεδιάσει δική της σειρά με παπούτσια, που κάνουν θραύση παγκοσμίως. Η αλήθεια είναι πως ό,τι και να φορέσει ή προτείνει γίνεται αυτόματα trend.

Keywords
Τυχαία Θέματα