Η ορφανή μονάχους μονάχους έγινε μεγάλο αστέρι στο internet

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ ορφανή μονάχους μονάχους έγινε μεγάλο αστέρι στο internetΠέμπτη, Δεκέμβριος 4, 2014 - 17:30

Μπορεί να μην ήταν καν τα περίφημα «15 λεπτά δημοσιότητας», αλλά μόλις 41 δευτερόλεπτα, ωστόσο με αυτά και μόνο κατάφερε να γίνει μία μονάχους μονάχους... σταρ του διαδικτύου! Σε χρονικό διάστημα μικρότερο του 24ώρου το σύντομο βιντεάκι με πρωταγωνίστρια την ορφανή νεογέννητη φώκια, που είχε εντοπιστεί προ δύο εβδομάδων σε ακτή της Σκοπέλου και τώρα αναρρώνει και μεγαλώνει στα χέρια των ειδικών της Mom, έγινε... ανάρπαστο με πάνω από

20.000 προβολές.

«Η Ανδριάνα σε πρώτο πλάνο» έγραψαν οι άνθρωποι της Mom στο facebook και ανάρτησαν το βίντεο, διάρκειας 41 δευτερολέπτων, με τη μικρή μονάχους μονάχους να κάνει μπάνιο και να ταΐζεται από τους φροντιστές της. Δεκάδες φίλοι της διέδωσαν αστραπιαία το οπτικό υλικό, συνοδεία ενθουσιωδών σχολίων τόσο για το ήρεμο «μωρό» όσο και την Ομάδα Περίθαλψης της οργάνωσης.


«Το τάισμα ενός άγριου ζώου και πόσο μάλλον ενός νεογέννητου απαιτεί την εφαρμογή ειδικών τεχνικών και διαδικασιών, ώστε να τραφεί επαρκώς για να έχει μία φυσιολογική ανάπτυξη» λένε οι άνθρωποι της Mom. Οσο για την κατάσταση της υγείας της μικρής Ανδριάνας, που παρακολουθεί ειδικό πρόγραμμα περίθαλψης με την επίβλεψη της καθηγήτριας της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ δρος Νατάσας Κομνηνού, δείχνει να ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία της και μετά την αποπαρασίτωση έχει αρχίσει να παίρνει βάρος. «Η κατάστασή της εξακολουθεί ωστόσο να είναι κρίσιμη, γι' αυτό και η παρακολούθηση της υγείας της είναι συνεχής» σχολιάζουν οι φροντιστές του χαριτωμένου ζώου.

Keywords
Τυχαία Θέματα