Η ωραία δεσποινίς Παπούλια!

SHOWBIZΗ Αφροδίτη Μαρία Λιάντου ασχολείται με το τραγούδιΗ ωραία δεσποινίς Παπούλια!Τετάρτη, Αύγουστος 27, 2014 - 12:50

Μοιάζουν πολύ και όπως μαθαίνουμε, μοιράζονται και τα ίδια ταλέντα. Η Εβελίνα Παπούλια έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη, αφού η κόρη της Αφροδίτη Μαρία όχι μόνο είναι άριστη μαθήτρια, αλλά έχει αρχίσει να αναπτύσσει τα μουσικά ταλέντα της. Μαμά και κόρη έχουν πολλές ομοιότητες στην εμφάνισή τους, τις οποίες είχαμε παρατηρήσει στην κοινή εμφάνισή τους πέρυσι,

όταν παρακολούθησαν τις «Βάκχες» στο Θέατρο Βράχων, όμως φέτος επιβεβαιωθήκαμε. Η 15χρονη Αφροδίτη Μαρία φέτος παρακολούθησε τη μαμά της στον ρόλο της Ιέρειας, στην παράσταση «Βάτραχοι», που παρουσιάστηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Μάλιστα, μετά το τέλος πήγε στο καμαρίνι για να τη συγχαρεί, όπου όσοι ήταν παρόντες έχουν να λένε για τη διακριτική παρουσία της και τη χαμηλών τόνων προσωπικότητά της. Η κοπέλα φέτος θα είναι μαθήτρια της Α' Λυκείου, όμως παράλληλα ασχολείται και με το τραγούδι, αφού είναι κάτι που της αρέσει πολύ. Οσοι την έχουν ακούσει να τραγουδάει, υποστηρίζουν ότι είναι πραγματικά ταλαντούχα, κάτι που επίσης έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της.

Συμβουλές

Ωστόσο, η ηθοποιός, αν και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επηρεάσει τις αποφάσεις της κόρης της για το μέλλον, την έχει συμβουλεύσει να δώσει προτεραιότητα στα μαθήματα και στις σπουδές της.

Να πούμε ότι πατέρας της Αφροδίτης Μαρίας είναι ο ηθοποιός Γιώργος Λιάντος, με τον οποίο η Εβελίνα Παπούλια υπήρξε παντρεμένη. Το πρώην ζευγάρι, που έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρεί άψογες σχέσεις, ενώ η 15χρονη συνηθίζει να παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις και με τον μπαμπά της. Μάλιστα, σε μία από αυτές, πριν από την έναρξη, έβγαλαν selfie και την πόσταραν στα social media, με τον Λιάντο να επισημαίνει με σχόλιό του πως «μπαίνω στην ηλικία που με δουλεύει η κόρη μου».

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα